Ето какво са казали на Найден Тодоров, обаждайки му се за поста министър на културата

  • 14 април 2024 18:20

  • 2733
  • 4
Ето какво са казали на Найден Тодоров, обаждайки му се за поста министър на културата
© Нова

Той застава на поста служебен министър на културата за втори път. Защо се съгласи сега отново, след като предишната покана от президента, а сега от служебния премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в – отговор дава министър Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и пред Нова тв:

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 906

Когато са му се обадили за среща с Главчев, са го попитали: „Готов ли сте да жертвате няколко месеца от своя живот в полза на Родината”. Служебният културен министър Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и е приел, защото очаква това правителство да е краткотрайно.

По повод атаката срещу Израел от тази нощ и работната среща, свикана от премиера Главчев, Тодоров обясни, че България е част от Алианс, който се очаква да реагира винаги компактно. "Още от снощи премиерът на България заедно с оперативния щаб са известени и следят ситуацията”, заяви културният министър от служебния премиер. 

Министър Тодоров: Нямам намерение да правя реформи, защото за това се изисква дълъг хоризонт

Като министър, Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и е освободил шефа на Фонд „Култура”. Рокадата е започнала преди неговото встъпване в длъжност, обясни той. 

За оставката на режисьора Александър Морфов, служебният министър обясни, че Морфов винаги ще носи своето име, където и да е.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2733 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.14 | 23:08

4
РОСИТЕ СА ПРОКУДЕНИ ОТ ВИКИНГИТЕ ЗАЩОТО СА ГНУСНО ПЛЕМЕ КОЕТО ПЛЕТЕ ИНТРИГИ И ЗАГРАБВА ЧУЖДИ ЗЕМИ. ОТ БЕЛГРАД ДО КИТАЙ Е БИЛО БЪЛГАРСКО. КОНФУЦИЙ Е НАПИСАЛ"АЗ СЪМ УЧЕНИК НА БЪЛГАРИТЕ"НА РОСИТЕ Е ПРИЗНАТО ПЪРВЕНСТВОТО ЗА ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ ИЗКЛАНИ БЪЛГАРИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ. С ЛАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ УБИЙЦИ!!!...

2024.04.14 | 21:21

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Геттехех

2024.04.14 | 19:41

2
Галфон!
Hshhsb

2024.04.14 | 19:02

1
Нормално. Като цяло си е абсолютен тупан.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини