Министър Тодоров: Нямам намерение да правя реформи, защото за това се изисква дълъг хоризонт

  • 09 април 2024 13:07

  • 581
  • 1
Министър Тодоров: Нямам намерение да правя реформи, защото за това се изисква дълъг хоризонт
© Булфото

Служебният министър на културата Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и заяви, че няма намерение да прави реформи, защото за това се изисква дълъг хоризонт.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 903

Пред БНР той каза, че поканата за поста е дошла лично от Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и я е приел, защото познава работата.

Тодоров беше служебен министър на културата преди по-малко от година в кабинета "Донев 2".

Новият министър на културата Найден Тодоров официално встъпи в длъжност

"Можем да направим този тюнинг, който се изисква в момента, за да могат нещата наистина след последните корекции, включително и финансови, да продължат по-добре. Аз виждам много неща, които могат да се развиват по-добре. Сега това, което ми е нужно първите дни да видя, е кое от тях има смисъл да се започва в момента и за кое от тях трябва да се изчака следващото правителство", каза служебният министър на туризма.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
581 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.09 | 15:28

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини