Никола Стоянов: Надявам се, че служебният кабинет не е на никоя партия

  • 14 април 2024 09:46

  • 417
  • 2
Никола Стоянов: Надявам се, че служебният кабинет не е на никоя партия
© Булфото

Надявам се, че служебният кабинет не е на никоя партия, а надпартиен. Би трябвало да е кабинет от хора, които премиерът Димитър Главчев е преценил, че могат да поемат всеки от ресорите. Не е лошо и че има някои министри от редовното правителство, които продължават работа и в служебното. Това каза в студиото "Денят започва с Георги Любенов" бившият служебен министър на икономиката Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет.

Относно договора с "Боташ", който отива в прокуратурата, Стоянов подчерта, че няма никакви притеснения.

"Смея да твърдя, че служебните правителства, от които и аз бях част, в една тежка ситуация, която изискваше бързи мерки, явно са добра мишена, добър таргет, за да се издигнат самите политически партии. Чух много наивни коментари по отношение на този договор. Ако не се възползваме от правата, които този договор ни дава, ще бъдем на загуба. Но договорът даваше огромни възможности на България и на "Булгаргаз", "Булгартрансгаз" наистина да стане разпределителен хъб в тази част на Европа", коментира той.

Никола Стоянов: С толкова висок бюджетен дефицит няма как да влезем в еврозоната

Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет е категоричен, че сключването на договора с "Боташ" е решение на цялото правителство. Обясни, че сроковете, за които се сключват договорите в енергетиката са по-дълги, защото с тях се търси предвидимост:"Когато с такъв договор постигнеш тази възможност, съответно ти отказваш и другите за дълго време. Ти ще почнеш да им доставяш, както трябваше да стане, ако, разбира се, редовното правителство след като се опита да сложи тази такса от 20 лв. на преноса на газ през България за другите държави, с това отблъсна всички, защото България не е предвидим партньор."

Последвайте канала на

Калина Христова
417 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:37

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­­­и­­­ ­­м­о­м­и­ч­­е­­­т­а­­­ ­в­и­­ ­о­ч­а­­­к­в­а­­­т ­­­-­ X­­­1­­­8­.­F­­U­­N

2024.04.14 | 15:02

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини