Никола Стоянов: Проблемът с инфлацията не е решен по много причини

  • 21 ноември 2023 08:29

  • 659
  • 3
Никола Стоянов: Проблемът с инфлацията не е решен по много причини
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Проблемът с инфлацията не е решен по много причини. Цените на горивата отново бяха изпуснати от контрол. Това коментира бившият служебен министър на икономиката Никола СтояновНикола СтояновНикола Стоянов е роден през 1976 г. в София.   Завършва „Право“ в Софийския университет по БНТ. Той показа и таблици какво се е случило от влизането на дерогацията.

При служебното правителство цените на горивата падали. По тяхно време на всички преговори "притискали" "Лукойл" да имат план да минат на не руски петрол.

Тристранният съвет ще обсъди Бюджет 2024

Настоящото правителство трябвало да има разчет какво ще се случи с цените на горивата след дерогацията, а сега просто се хвърляли някакви цени. Това още обясни Стоянов. Според него в рамките на месец и половина "Лукойл" можели да се организират да внасят и друг петрол.

"Първо се отрече всичко направено, а сега се опитват някаква кампания. На мен ми изглежда все едно министерството рекламира промоциите на веригите:, така бившият служебен министър критикува и инициативата "Достъпно за вас".

Последвайте канала на

Нора Виткова
659 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.21 | 10:45

3
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex
123

2023.11.21 | 10:07

2
Тоя да ни дава акъл видяхме го и му помним лафовете.

2023.11.21 | 08:43

1
коя си ти душичко радева, що не реши "проблема", докато беше министърка?

Добави коментар

Водещи новини