ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС в спор има ли проблеми в завода за боклук

  • 12 април 2024 07:55

  • 373
  • 2
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС в спор има ли проблеми в завода за боклук
© БТВ

Ако се изпълняват проектните изисквания в завода за отпадъци, то криза с боклука няма да има. Това заяви пред бТВ Лорита Радева, общински съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на след проверката на групата в завода.

"При проверка на предприятието заварихме 30-40 камиона на опашка. Отпадъците не се рециклират, а готовият РДФ се заравя", коментира общинарят от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Липсва третата фаза за енергийното оползотворяване на РДФ горивото", допълни тя.

След проверка на ГЕРБ-СДС: Заравят РДФ-гориво в депо Садината

"За да предоставим на циментовите заводи продукта, то горивото трябваше да е чисто. Много пъти през годините са били лъгани. След производството а качествено готово трябваше да се проведат обществена поръчка", отговори Николай Савов, директор на предприятието.

Според него предприятието не е работило толкова успешно, колкото твърдят от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Миналата година по това време при разрешително за заравяне на 400 тона на ден, са заравяли двойно в депото", разкри Димитър Димитров, общински съветник ПП-ДБ-СС. 

Всички доклади показват, че рециклирането е паднало от 9.5% - стойност, изисквана от ЕК. 

"Миналата година се е сепарирал 1.5, а сега се рециклират 3% от боклука. Целта е до края на годината този процент да се увеличи", допълни Димитров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
373 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.12 | 09:49

1
Луд ce-кc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите се-кса си незабpавим-----> use.my/bman

2024.05.25 | 07:42

2
❤️ Г­­о­р­­е­щ­­и­ ­м­­о­­­м­­и­ч­­е­т­­­а­ ­­­в­­­и­­­ ­­­о­­­ч­­­а­­к­­­в­­а­­­т ­­­-­ X­­1­8­­­.­­­F­U­­N

Добави коментар

Водещи новини