Новият министър на културата Найден Тодоров официално встъпи в длъжност

  • 09 април 2024 12:28

  • 466
  • 2
Новият министър на културата Найден Тодоров официално встъпи в длъжност
© МК

На церемония по приемственост днес, 9 април 2024 г., в Министерството на културата новият министър на културата Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и пое поста от досегашния – Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

„За мен е чест и голямо удоволствие да Ви предам този пост“ – с тези думи се обърна Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в към министър Тодоров. „Адски спокоен и уверен съм, вярващ в това, което ще направите за Министерството на културата, то заслужава най-доброто и аз смятам, че Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и е най-доброто, което може да се случи на Министерството на културата. Възхищавам Ви се, поздравявам Ви и Ви пожелавам от все сърце на добър час!“, каза още досегашният министър Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в, като посочи още, че Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и е не само много добър диригент, но и много добър човек. 

Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в символично предаде на наследника си Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и фототипно копие на прочутата Манасиева хроника, която „е символ на задълженията в Министерството на културата“ и която в знак на приемственост си предават министрите на културата. 

Главчев обяви имената на министрите. Радев: Отиваме на избори 2 в 1 на 9 юни

„С министър Кръстев вече имаме опит в приемането и предаването. Аз съм спокоен за това, което намирам, защото и двамата сме от една сфера и няма как да нямаме близко виждане за това, че културата трябва да върви напред, каквото и да става“, сподели министър Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и. И допълни: „И двамата знаем, че една нация не се формира от икономика, не се формира от нищо друго, освен от културата“. По думите на министър Тодоров именно културата прави група хора народ. „Точно културата е най-важната за всички нас – това съм твърдял аз винаги, а съм сигурен, че това е верую и на г-н Кръстев. Това означава, че върху всички Вас пада огромна отговорност“, обърна се министър Тодоров към екипа на Министерството на културата. Той обеща, че ще се постарае да продължи пътя на министър Кръстев и културата да върви напред. „Оттук нататък това, което мога да обещая, е, че ще положа всички усилия, както съм го правил и винаги, всеки един от Вас да се чувства спокоен, че е защитен и че работи правилното нещо за бъдещето на този народ, който доста е изстрадал през последните десетилетия“, сподели още министър Тодоров. 

На официалната церемония в Министерството на културата присъстваха от ръководния екип на институцията, както и директори на дирекции, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
466 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:51

2
❤️ Г­­­о­­р­е­щ­­­и­ ­­­м­­о­м­­и­ч­­­е­т­­а­­­ ­в­и­ ­о­­­ч­­а­­­к­­в­а­­т ­­­-­­ X­­1­8­­.­­F­U­­N

2024.04.09 | 15:30

1
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини