Петър Витанов: Изобщо не е без значение какви хора изпращаме в ЕС

  • 08 април 2024 11:20

  • 202
  • 2
Петър Витанов: Изобщо не е без значение какви хора изпращаме в ЕС
© Фейсбук

Изобщо не е без значение какви хора изпращаме в Европейския съюз (ЕС). Хората, които работят там, трябва да бъдат мотивирани. Това заяви евродепутатът Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее от групата на Социалисти и демократи по време на форума "Mладите хора и Европа: #ИзползвайГласаСи", който се провежда в историческата сграда на парламента. Той бе категоричен, че ЕС не може да представлява награда за български политици, а е отговорност, предаде БТА.

Трябва да има силно мотивирани хора, които активно участват в законодателството и в синхрон с българската държава, настоя още евродепутатът.

Витанов се обърна към младежите в залата и ги увери, че 17 евродепутати от България "могат да направят разлика без значение от демократичните възгледи".

Според Витанов в последните пет години ЕС е минал през турбуленции и проблеми, но е показал нещо важно, а именно - солидарността. Тази солидарност се е проявила по време на ковид пандемията по отношение на това, че за всички държави е имало ваксини, смята той. Икономиките забуксуваха и тогава пак имаше солидарност, като тези, които имаха повече, предоставиха възможността на по-малките да наваксат, коментира евродепутатът.

Петър Витанов: Ежедневието ни е Нотариуса и Мис Силикон, а не участие в големите трансформации на Европа

Събитието бе открито от Деница Симеонова, заместник-председател на парламентарната комисия по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната. Приветствие отправи и ръководителят на Бюрото на Европейския парламент в България Теодор Стойчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.08 | 17:41

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
например

2024.04.08 | 13:28

1
провалили се като габриел

Добави коментар

Водещи новини