Тома Биков към ПП-ДБ: Можем да ви подкрепяме, но не значи, че ви се подчиняваме

  • 05 април 2024 21:23

  • 1996
  • 20
Тома Биков към ПП-ДБ: Можем да ви подкрепяме, но не значи, че ви се подчиняваме
© Кадър: БНТ

Не виждам много наши хора в служебния кабинет „Главчев”. Бихме влезли в управлението с политически лица, тогава когато българските граждани ни дадат тази възможност. В случая става въпрос за една нова конституционна процедура. Виждам в този състав балансиране между хора с различни идеи. Това заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването „Панорама” по БНТ.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

„Г-н Главчев е свързан с нас, години наред той беше депутат, но бе избран за председател на Сметната палата. Той е много добър одитор, освен че е бил депутат. Той ще се води от Конституцията и спазването на законите. Експертът е човек с административни познания, а той е именно такъв”, подчерта политикът.

„Вътрешният министър е предложение на Кирил Петков. Цяло лято те ни казваха, че в това правителство ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е имала само един министър. В другият вариант, те са лъгали. Видяхме, че да оставиш първата политическа сила само да подкрепя, без да участва в управлението и да носи отговорност, се оказа неуспешен експеримент. Ние сме доста внимателни по отношение на колегите от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" (ПП), след думите на Асен Василев, че изборите трябва да се проведат с техен министър, ние им нямаме доверие. Видяхме, че този министър в процеса на работа явно не е изпълнявал партийните поръчения на г-н Петков – самият той го признава. Натискал е министъра да назначи зам.-председател на оперативния щаб от ПП по време на изборите, питал е кои да бъдат директорите на регионалните структури на МВР”, изброи Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Томислав Дончев за бъдещо управление с ПП-ДБ: След думите на г-н Петков това става все по-трудно

„Според мен ситуацията с главния секретар е свързана с разследването в Митниците. Главният секретар призна, че е разследван, това е и мотивацията му да подаде оставка. Ако той е разследван, а да стои на поста си, е доста странно”, смята депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Като човек, който не е запознат с разследването аз съм против да се издават присъди по телевизията. Ние сме били жертви на телевизионно правосъдие и незаконни арести. Такива акции, свързани с контрабандата се случват обикновено по сигнали на чужди служби, затова мисля, че колегите бъркат като застават зад тези хора. Може да се окаже, че има сериозни доказателства. Има арестувани ръководители на Митниците, издирва се човек, известен като контрабандист, главният секретар изглежда е разследван – те не са политически лица, но колегите застават зад тях, дори се опитват да разпъват чадър. Това ме навежда на мисълта, че са силно политически ангажирани. Нека да изчакаме и да видим дали има основание или не”, призова Биков.

Още в началото им казахме: „Можем да ви подкрепяме, но не значи, че ви се подчиняваме”, изтъкна той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1996 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2024.05.25 | 07:59

20
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­­и­­ ­­м­­­о­­м­­и­ч­­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­и­­ ­о­ч­­­а­­к­в­­­а­­­т ­­-­ X­­­1­­8­.­­F­U­­N
тошо бай

2024.04.06 | 09:16

18
новини бг са агенти на Сорос!

2024.04.06 | 10:01

19
Точно така !!!
Георги Илиев Митев

2024.04.06 | 04:07

17
Типично изказване на комунист .
Баце

2024.04.06 | 01:12

16
Отвориха архива на затвора Панкрац в Чехия: "...Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас...."

2024.04.06 | 00:37

15
ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВО и ПРОДЪЛЖИТЕЛИ на ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВОТО - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС - ПРЕДАТЕЛИ членове на БКП ПРЕДАЛИ БКП още в 1985г. дори и малко по рано ~ от 1984г. Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г./1984г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. - Икономическата Война след 2020г. започнала още от 1945г. веднага след края на ВСВ на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.05 | 21:55

3
АБЕ ...., ЗАЩО КОГАТО ЕДИН МИНИСТЪР СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ....,ПП И КИРИЛ ПЕТКОВ ИСКАТ ДА ГО СМЕНЯТ .... И ВИКАТ ...."ТОЙ Е НА ГЕРБ " .... КАЛИН СТОЯНОВ ....,А?!? .. КАКВИ СА ТИЯ ПРРРООСТОТИИ НА ПП СИНТЕТИКАТА ......... , ЗНАЧИ КАЛИН СТОЯНОВ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА... И Е " НА ГЕРБ" .....,А АКО НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА .. ПАК ЛИ " Е НА ГЕРБ" ..... ТЪЙ ЛИ .. КИРИЛ ПЕТКОВ Е НАТУ,РАЛЕН ЍДИОТ... МАЙ. . А?!? ....... ...
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 00:36

14
ААААААХХХХХХХХАААААХХХХААААА
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 00:13

12
НОВИНИ БГ...... ИИИДДИИОТИ ММММРРРРЪЪЪЪЪЪЪССССНИИИИ
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 00:02

11
ЛЮЛЯКА КЪДЕ Е .... ЯДЕ ЛИ ЯРМА .....
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.05 | 22:18

7
ЛЮЛЕКА СТОИ ПРЕД РЕСТОРАНТА И ЧАКА ОТЗАДЕ В СКЛАДА ПРЕЗ АСПИРАТОРА ДА МУ МИРИШЕ НА МАНДЖА ...
КИРИЛ ПЕТКОВ НАРКОМАН

2024.04.05 | 21:56

4
НАИСТИНА, ТОЧКОВ ПСИХОПАТ

2024.04.06 | 00:26

13
ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВО и ПРОДЪЛЖИТЕЛИ на ПРОМЯНАТА - ПРЕДАТЕЛСТВОТО - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС - ПРЕДАТЕЛИ членове на БКП ПРЕДАЛИ БКП още в 1985г. дори и малко по рано ~ от 1984г. Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г./1984г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. Икономическата Война след 2020г. на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.05 | 23:58

9
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox
ШИЍБАМ ДРУГАРКИ В ЖОПУ

2024.04.06 | 00:02

10
ОТ БСП ОГЛАДНЯХТЕ ......ЩОМ ПО САЙТОВЕТЕ КОНТРАБАНДА ПРЕДЛАГАТЕ ..... ААААААХХХХААААА
дедо

2024.04.05 | 22:26

8
И лидера ви е подизпьлнител, така .4е проблема си е ваш

2024.04.05 | 22:13

5
РАДЕВ, ПУТИН, ВОЛГИН, КОСТАДИНОВ, МИТРОФАНОВА, ЛИДЕРИ НА ДНЕШНИЯ ДЕН!
ГОЛЕМ ЍДИИОТ Е КОЦЕ КОПЕЙКАТА

2024.04.05 | 22:16

6
ААААААХХХХХАААА ....АААААХХХХХАААА ... ТОВА ЛИ ТИ РОДИ КОПЕЙСКАТА ГИИИМЯ

Добави коментар

Водещи новини