Рибарски (ПП-ДБ): Анкетните комисии ще се използват за предизборна риторика

  • 04 април 2024 12:48

  • 286
  • 3
Рибарски (ПП-ДБ): Анкетните комисии ще се използват за предизборна риторика
© Булфото

Когато стигаме до избори, се появяват един куп анкетни комисии. Сега отново временните комисии ще се използват за предизборна риторика. Това заяви в ефира на Дарик депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Радослав Рибарски след решението на парламента да създаде три временни комисии по различни казуси. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

По отношение на комисията за изчезналата „пътна карта“ на проекта "Турски поток", Рибарски коментира, че от ПП-ДБ са щели да предложат такава, дори да е имало ротация и редовно правителство. 

„Да, щеше да се стигне до комисия, достатъчно документи се събраха. За да е успешна, трябва да има достатъчно документи. Преди това, когато се отправяха питания за пътната карта, се отговаряше, че не може да бъде намерена. Питания за пътната карта имаше в последните три парламента. Сега трябва да се установи автентичността на публикуваните документи“, коментира Рибарски.

Арабаджиев от ПП-ДБ: Министри от различни кабинети през последните 4 години търсеха пътната карта за "Турски поток"

Според него предстои да бъдат изяснени фактите около изграждането на „Турски поток“.

„Истината ще излезе в тази комисия. Трябва да се направи ясна разлика между печалба и оборот, какъв е смисълът за България от този проект и дали наистина възвръщаемостта е такава, каквато твърдят колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Той просто е построен за чужди цели. Към процедурата, през която е минал този проект, има съмнения дали оценката на въздействието върху околната среда е издържана, има съмнения за финансирането на проекта. Ние всички знаем кои бяха фирмите подизпълнители“, подчерта Рибарски.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
286 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
факт

2024.04.04 | 13:00

1
бойко, митничарката ти разкри каналите за амфитаминки ли, мафи0тските ДАНС и МВР ще я сготвят като кметицата

2024.04.04 | 16:57

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.05.25 | 08:04

3
❤️ Г­­о­­­р­­­е­щ­и­­­ ­­­м­о­­­м­и­­­ч­е­т­­­а­­­ ­­в­­­и­ ­о­­ч­­­а­­­к­в­­­а­т ­­-­­­ X­­­1­­­8­.­F­­U­­N

Добави коментар

Водещи новини