Мартин Димитров: ГЕРБ и ДПС искат над 4 млрд. лева допълнителни разходи, но не казват откъде ще дойдат парите

  • 02 април 2024 18:02

  • 1380
  • 9
Мартин Димитров: ГЕРБ и ДПС искат над 4 млрд. лева допълнителни разходи, но не казват откъде ще дойдат парите
© БТВ

Когато правителството увеличава заплати в администрацията, това се прави с осигурени в бюджета средства, докато за предложенията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в бюджета не са осигурени средства. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на по повод днешното предложение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с пенсионерите под прага на бедност да получат великденски добавки по 75 лева.

В последните дни ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са предложили над 4 млрд. лева допълнителни разходи за бюджета - над 2,6 млрд. се предлагат за саниране, 1 млрд. за фонда за сигурност на енергийната система, а днес се искат и надбавки за Великден на пенсионерите. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с можеха да направят това предложение, когато се приемаше бюджетът. Идват избори и започва една популистка надпревара. Те предлагат разходи, но никога не казват откъде ще дойдат тези пари, заяви Димитров.

Не трябва българските пенсионери да зависят по такъв начин от волята на политиците, хората трябва системно да получават по-високи пенсии и такова усилие беше направено в последните години. Например, последното увеличение на пенсиите с 11% ще бъде получавано всеки месец от всеки български пенсионер, посочи депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Той отбеляза, че никой от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" не би се съгласил да участва в служебното правителство с премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

В отговор на въпрос Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на коментира, че дори да беше продължило ротационното правителство, от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са щели да поискат анкетна комисия за построения по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в газопровод "Турски поток", наричан и "Балкански поток".

Твърди се, че пътната карта, която търсим с години, я има в интернет. Тази пътна карта беше изчезнала мистериозно - никой в България не намираше подписания от Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по документ, а Русия отказваше да предостави копие на българското Народно събрание. Това навежда на съмнения, че има нещо за криене. Поискахме министърът на енергетиката да направи пълна проверка на тези документи. Той е започнал такава проверка, засега не може да потвърди напълно автентичността на появилите се в интернет документи, заяви депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Василев: Ние сме за увеличение на пенсиите трайно и завинаги, предизборното даване на добавки е изключително порочна практика

Този газопровод е замислен с цел Русия да заобиколи Украйна. Тогава ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и т.н. казват, че не само, че ще се включим в проекта, но и ще платим сметката. От цялата работа ползите са за Москва, а разходите – за България, подчерта Димитров.

По думите му твърденията, че държавата е получила над 1,3 млрд. лева от такси за газопровода, са съмнителни.

Той допълни, че е получил официални данни за финансовите резултати на "Турски поток" за 2021 и 2022 г. от Министерството на енергетиката. За 2022 г. приходите от проекта са 261 млн. лева, а за 2021 г. са 83 млн. лева.

Българската енергетика е едно чудодейно място, в което за да оправдаят такъв проект, виждате дават и суми, за които аз не съм видял документи, коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на по повод данните на "Булгартрансгаз". Той отбеляза, че сумите, с които той разполага като данни, и тези на държавното газопреносно дружество, по думите му "се разминават колосално".

Във връзка с разходите по издръжката на съоръжението, които според "Булгартрансгаз" са 44 млн. лева за периода между 1 януари 2022 г. и края на март 2024 г., Димитров заяви, че според предоставените му от енергийното министерство данни, разходите за 2022 г. са били 129 млн. лева, а за 2021 г. са били 113 млн. лева.

Много интересно как има такова разминаване. Ето защо е хубаво да има анкетна комисия, защото аз искам да видя откъде ги извадиха тези 1,3 млрд. лв., каза депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1380 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.04.02 | 23:15

9
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Цв

2024.04.02 | 20:12

8
Пелтек, що дириш още там? Няма ли нови, млади хора?
Снежко Снежев

2024.04.02 | 18:17

1
Как от къде бре, МаУтинчо... от чИкмеджетУ на Баце и от сметката на Свинята:)))!

2024.04.02 | 19:49

7
Не бе на майка ти от шундата

2024.04.02 | 18:40

4
От офшорките на педро кокорчо

2024.04.02 | 19:48

6
Говньо
така де еее

2024.04.02 | 19:38

5
Мартин Димитров: ГЕРБ предлагат да се харчат милиарди, но не казват откъде да дойдат парите НЕ ОЧАКВАХ ОТ ТЕБ такъв тъп въпрос. Щом се харчат вече, означава че ги има в наличност.

2024.04.02 | 18:26

3
Вечния депутат мишок
Българин

2024.04.02 | 18:26

2
Абе КЕЛЕШ СОПОЛ Марто пари,за Украйна има а за пенсионерите и наводнените ,Села няма вие от. ПП дб сте УБИЙЦИ

Добави коментар

Водещи новини