Министрите Цеков, Тагарев, Илиев, Славов и Вътев разкриха ще участват ли в служебния кабинет на Главчев

  • 01 април 2024 14:50

  • 5772
  • 11
© Булфото

Има два нюанса, които искам да изразя. Самият Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви, че служебният кабинет трябва да е политически неутрален, а аз съм член на Политическия съвет на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Това изключва по дефиниция участието ми в служебния кабинет. На второ място решение за участие на министри от страна на ПП в кабинети, които не са на ПП, трябва да се вземат от органите на партията.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Това заяви след днешното заседание на Министерски съвет министърът на регионалното развитие в оставка Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното, който отговори на въпрос би ли участвал в служебния кабинет на Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, предаде репортер на Novini.bg.  

"Не. Не бих участвал в служебния кабинет при този вариант", обяви от своя страна министърът на отбраната в оставка Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за и добави, че най-важната цел пред служебния военен министър е "продължаване на военната помощ за Украйна срещу финансови компенсации, за да продължи превъоръжаването на Българската армия". 

"Не, няма да участвам в служебния кабинет", категоричен бе и министърът на спорта в оставка Димитър ИлиевДимитър ИлиевДимитър Илиев е осемкратен рали шампион на България и е единственият българин, печелил три пъти. "Най-важното е следващият министър на спорта да продължи линията на стабилност преди Олимпийските игри и нашите атлети да се чувстват подкрепени. Аз съм убеден, че нашият екип направи точно това. Новият министър и нищо да не прави - ще е най добре. Спортистите ще продължат да се готвят по начина, който сме им подготвили", добави той. 

Политолог: Останат ли настоящи министри в служебния кабинет, ще е успех

"Въпросите за служебния кабинет отправяйте към президента Радев и номинирания за служебен министър-председател", лаконичен бе премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С

"Има много важна работа следващите два месеца. Надявам се новият министър на правосъдието да внесе изготвения Законопроект на Закона за съдебната власт и той да бъде приет. Нямам никаква информация кой ще е следващият министър. Аз се връщам в парламента", обяви министрът на правосъдието в оставка Атанас СлавовАтанас СлавовАтанас Славов е юрист-конституционалист. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на правосъдието в

"Много неща сме започнали и за тях времето не стига. Нека да изчакаме събитията да се развият и ще видим. Никой не ме е търсил към този момент. Аз също не съм търсил контакт. Това е изключено", каза министърът на земеделието в оставка Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5772 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2024.04.01 | 21:26

11
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим----> do.my/bmaca
Нито един министър от

2024.04.01 | 15:54

6
Досегашното мафиотско управление няма бъде поканен , включително и лица от ПП-дб- измамниците...

2024.04.01 | 17:31

10
лизач на дс задници си ти
честит 1 ви април

2024.04.01 | 16:26

7
От Фейсбук профила на евродепутата от ЕНП Асим Ахмед Адемов Днес е един чудесен ден, в който можете да: - си закупите автомобил от завода в Ловеч, построен по времето на Промяната - обикаляте по построените от Промяната 4 магистрали с автомобила си от Ловеч - минете с автомобила си от Ловеч по няколкото тунела под Стара планина, построени от Промяната - да минете в Румъния с автомобила от Ловеч по един от петте моста на Дунав, построени от Промяната - да летите до Скопие по авиолинията София-Скопие, открита по време на Промяната - да посетите къщата на Димитър Талев в Прилеп, закупена от Манол Пейков от Промяната с парите, дарени от аджамиите ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, почитатели на Истината от истЕнската ПРОМЯНА!

2024.04.01 | 17:31

9
ми карайте си по вашт егерберските магистрали бе, нали построихте 500 хил км

2024.04.01 | 16:42

8
Как ще участват? Няма кой да ги покани.
Пешо

2024.04.01 | 15:22

5
Ти си луд
Георги

2024.04.01 | 15:19

4
МНОГО ЗОЛУМИ НАПРАВИ КИРО ВЪТЕВ-ЗАПОЧНА ДА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО,ПРОВЕРКИ И Т.Н.И ЗЕМЕДЕЛИЕ !ЗА ТОВА ВЪН-ВЪН КИРО НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ! НЕ ОЧАКВАЙ ДА ТЕ ТЪРСИ ГН.ГЛАВЧЕВ !!А ЗАЩО УВЕЛИЧИ СТАВКИТЕ ПО ОБВЪРЗАНАТА ПОДКРЕПА ?? БЕЗСРАМНИК Е ТАНДЕМА!ПАТАРИНСКИ И ДИНЕА -ВЪН!!
Георги

2024.04.01 | 15:17

3
МНОГО ЗОЛУМИ НАПРАВИ КИРО ВЪТЕВ-ЗАПОЧНА ДА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО,ПРОВЕРКИ И Т.Н.И ЗЕМЕДЕЛИЕ !ЗА ТОВА ВЪН-ВЪН КИРО НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ! НЕ ОЧАКВАЙ ДА ТЕ ТЪРСИ ГН.ГЛАВЧЕВ !!БЕЗСРАМНИК Е ТАНДЕМА!ПАТАРИНСКИ И ДИНЕА -ВЪН!!
Георги

2024.04.01 | 15:16

2
МНОГО ЗОЛУМИ НАПРАВИ КИРО ВЪТЕВ-ЗАПОЧНА ДА УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО,ПРОВЕРКИ И Т.Н.И ЗЕМЕДЕЛИЕ !ЗА ТОВА ВЪН-ВЪН КИРО НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ! НЕ ОЧАКВАЙ ДА ТЕ ТЪРСИ ГН.ГЛАВЧЕВ !!

2024.04.01 | 15:11

1
ПРОМЯНАТА - Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени със случката на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. Икономическата Война след 2020г. на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини