Асен Василев: Трябва да решим латиноамериканска държава по модела ГЕРБ ли искаме да бъдем или нормална европейска страна

  • 30 март 2024 11:21

  • 2066
  • 40
© Булфото

В последните дни слушаме призиви от рода на - хайде да се върнем към добрите времена на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Аз казвам - хайде да видим какви бяха добрите времена на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на по време на Общото събрание на партията.

"Само за последните три години имаме ръст от 10% на БВП. При управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в също има ръст от 10% на БВП, но за 12 години. За три години успяхме да вдигнем средната работна заплата със 700 лева. Да видим доходите на пенсионерите. За 12 години управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в пенсиите са растяли с по 10 лева на година. За последните 3 години пенсиите са нараснали с над 400 лева. Сега от 1 юли ще има още ръст на пенсиите. Това не са подаяния. Това е възможност нашите родители да не избират между хляба и лекарствата. При най-бедните положението е същото. За три години минималните пенсии ще нараснат с повече, отколкото за 12 години управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Пак ще кажа, че това не е лява политика или политика на подаянията. Това е политика за хората. Политиката на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше латиноамериканска - много малко хора стават супер богати, а останалите са бедни и емигрират. Ние успяхме да увеличим доходите на хората в момент на ковид криза, война в Украйна, не увеличихме данъците. Това е пътят България да стане нормална европейска държава. Ако искате България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и им дайте властта", обяви Василев.

НА ЖИВО: „Продължаваме Промяната“ се събра на висш партиен форум

"Осигурихме безплатни учебници и транспорт за учениците. Искаме образованието да бъде достъпно за всички. Следващата задача е по-трудна - оразованието да стане по-качествено. Вдигнахме и заплатите на учителите. Вдигнахме заплатите в здравеопазването. Осигурихме безплатни лекарства за сърдечно-съдовите заболявания. Това струва 45 млн. лева или под 0.5% от увеличението на бюджета на Здравната каса. Това не е социализъм. Това е възможност 600 000 българи да си пият лекарствата. Това не се правеше досега. Защо? Защото здравната система е построена така, че всички искат пари за болници, а никой не иска пари за превенция на заболяванията. Срещнахме огромна съпротива. Две години водим битки, за да се въведе минимално заплащане за лекарите и сестрите в болниците. Знаете ли кой атакува тази мярка? Шефовоете на държавни и общински болници. Те получават заплати от 50 000 до 100 000 лева на месец. Вместо тези пари да се разпределят равномерно, те отиват при шефовете. Успяхме и с това да се преборим. В болниците не се мисли за здравето на хората, а как да вземем повече пари по пътеките. Лекарите бягат от България и по тази причина - отвращават се от тези политики. Ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в искат европейско здравеопазване, нека да седнем и да го направим", призова Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

"Третият мост над Дунав вече е договорен. Това е вторият мост при Русе. В процес на финализиране е и четвъртият мост при Силистра. Започваме да свързваме Северозападна България с останалата част от държавата и Европа. Започва строеж на последния участък на АМ "Струма". Толкова за "една лъжица асфалт не сте сложили", а и по-важното е, че нашият асфалт е качествен. Общините вече имат равен шанс да подобрят качеството на живот на гражданите си. Българската армия има рекорден бюджет за превъоръжаване. Имаме завършен интерконектор с Гърция след 10 години чакане ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да го направят. Имаме разширено газохранилище в Чирен отново след 10 години чакане ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да го направят. Имаме договорен с Румъния ВЕЦ на Дунав. Очакваме до месец да получим одобрение от ЕК. Имаме увеличение на 30% на инвестициите, което е рекордно. Всичко това с дефицит под 3% и в условията на кризи. Това не е магия, просто оставяме бизнеса да работи и му създаваме равни условия. Въпросът е по кой модел искаме да се развиваме - латиноамериканският на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или европейският, при който растат доходите и имаме модерно здравеопазване, образование. Виждате колко яростни са атаките на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към европейския модел. Ако искате латиноамериканският модел и постната пица, гласувайте за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и да спечелят изборите. За последните три години наваксахме толкова, колкото за последните 10 години. Данните на евростат показват, че за първи път, откакто сме членове на ЕС, не сме последни в ЕС по покупателна способност, зад нас е Унгария. Тези данни са за 2023 година и са пресни, пресни - от миналата седмица",разкри Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

"В модела на развитие на страната имаше много грешни неща, които можеха да бъдат поправени лесно и по централен начин. За да мръднем още напред, трябва да имаме честен мач, който не е уговорен. Това важи за всяка една обществена поръчка, всеки един конкурс, съдебната система. Ние искаме мачът да е честен, а не уговорен. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искат нещата да са уговорени, мачът да е решен преди да започне. Това е причината да отиваме на избори. Хората започнаха да се връщат в България. За да продължат да се връщат, трябва да имаме честни правила. Само така ще имаме качествено образование, здравеопазване и инфраструктура. На тези избори това ще е нашата борба - за честни правила", завърши съпредседателят на ЕС. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2066 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар

2024.05.25 | 08:17

40
❤️ Г­о­р­е­­щ­­и­ ­­м­­о­­м­­­и­­ч­­­е­т­­а­­ ­в­­и­­ ­­­о­­­ч­­­а­­­к­в­а­т ­­­-­­­ X­1­­­8­.­F­­U­­N
Гого

2024.04.16 | 02:22

39
Кокорчо със теб не сме нито европейска, нито латиноамериканска.Ако си тук още малко, ще туриме кепенците некадърник проклет!
!!!

2024.03.30 | 22:21

38
Срам сте за нацията
!!!

2024.03.30 | 22:21

37
Срам се за нацията
НОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА ГЪРЦИЯ

2024.03.30 | 21:19

35
ИМАШЕ ДЕФИЦИТ 1 МИЛИАРД ОТ КРАЛСТВОТО :) АМА ТОВА НЕ ГО ПИШЕ У ФАКТУРАТА ОТ КЕМ БРИДЖА ДЕТО Я ПРЕДСТАВЯ ЗА ДИПЛОМА :)
НОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА ГЪРЦИЯ

2024.03.30 | 21:22

36
НЯМА НИТО 1 ЗАВОД И ОСВЕН ЗЕМЕДЕЛИЕ И ТУРИЗЪМ, НЕ СЕ СЕЩАМ КВО МОЖЕ ДА ИЗНАСЯ ЗА КРАЛСТВОТО?!
МИ 6

2024.03.30 | 21:15

34
ЛИ Е РЕШЕНИЕТО? :) ИЛИ ФИНАСОВИТЕ ПОТОЦИ ОТ ЕС ДА ХОДЯТ КЪМ КРАЛСТВОТО ВМЕСТО ПРИ КОЛХОЗНИТЕ С ВИНЕ :)

2024.03.30 | 20:08

33
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Снежко Снежев

2024.03.30 | 18:50

32
Кокорий... Хоботникът е кучката на Свинята... ти, чия си, мамицата ти мръсна:)))?!?

2024.03.30 | 14:50

31
под нормална европейска кво разбираш ??!!!??? европейска заплата европейски стандарт или педали бежанци и наркомани ?????

2024.03.30 | 14:42

30
Комунисти Времето дойде Събуждайте се, Обединявайте се, трябва да бъде спасен Света от Амеро-Еврейския КУ РВО ПЕДЕР ЛЕСБО ЛГБТ Империализъм. Трябва да се Изчисти Юдо - Езичеството и Възстанови Православието по Земите Славянски. Езическият Хазарски Каганат - Украйна трябва да бъде ДЕМИЛИТАРИЗИРАН. ФРАНК Амеро Англо Евро Гот Хазар КУ РВО ПРОСТИ ТУТ ПЕДЕР АСТИЯТА ЛГБТ трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, Силикон ДЖУКИ ЦИЦ АРО и ПЕДЕРИ ВЪН! НАТУРИЛИЗАЦИЯ! ИМА МЪЖ и ЖЕНА с ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ ХУБОСТ! С НАМИ БОГ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА РОССИЯ - СЛОВЕНЕ!

Добави коментар

Водещи новини