Денков: Само Мария Габриел искаше да има истински преговори

  • 30 март 2024 11:32

  • 3051
  • 51
© Bulfoto

В рамките на два дни ПП „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ провежда отчетно-изборно общо събрание, което е второ поред и идва на фона на създалата се политическа обстановка.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 810

Поканени са около 400 делегати от цялата страна да участват в събранието.

Лидерите на коалицията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ откриха официално събитието с речи.

По програма Общото събрание трябва да проведе избор на нови колективни органи на управление – Изпълнителен съвет и Национален съвет.

Лорер: Президентът и ГЕРБ са постигнали разбирателство

По инициатива на Изпълнителния съвет ще бъде проведено и допитване до делегатите за избор на кандидатите на ПП “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ за членове на Европейския парламент на предстоящите избори.

Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са заяви, че днес ще бъдат приети промени в Устава и ще бъдат попълнени органите на партията – Изпълнителен, Национален и Контролен съвет. Знаете, че досега контролните органи на партията бяха отражение на представителството в 47-ото Народно събрание и излъчения от него кабинет Петков, но вече две години след учредяването на партията и създаването на партийни структури в цялата страна, представителството в тези органи се очертава да е доста пъстро. 

"Благодаря, че днес сме заедно, за да можем да вземем важни решения. Вместо сега да имахме ротация и днес да се занимаваме с избора на представители за Европейския парламент, ние днес стартираме предизборна кампания. От една страна отиването на избори беше неочаквано, но все пак се с тигна дотук", заяви в реч премиерът в оставка Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

По отношение на борбата с корупция, колкото и да беше трудно, постигнахме напредък. Денков даде пример с откриването на частна лаборатория.

"Ние искаме да извадим България от блатото на корупцията", продължи той.

"От януари 2024 година, всичко което пстигнахме като редовен кабинет, рязко спря и то не по наша вина", посочи още той.

Той се похвали и с напредъка с Шенген, като каза, че от утре страната ни е пълноправен член на Шенгенското пространство по въздух и вода.

"Защо преговорите се провалиха? Защо отиваме на избори? В медиите отново се пуска пушилка. Името на един министър - демократично. Как може заради един министър да пада правителството, имаме основание да питаме? Много неща бяха казани по медиите през последните дни, които нямат нищо общо с истината за преговорния процес. Бях там, мога да го кажа, знам какво беше казано в затворените зали на Народното събрание, и какво беше казано след това пред медиите. Хората от другия екип нямат никакъв проблем да казват на бялото - черно и на черното - бяло. Преговорите бяха прекъснати много преди всичко да бъде показано пред медиите. След първия ден, след като постигнахме прогрес в преговорния процес, на втория ден - преговорният екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дойде със следното съобщение: "Забравете какво сме говорили, започваме отново". Още тогава беше ясно, че част от хората от другата страна на масата вече само отбиват номера. От там дойде и цялата припряност да иде и да се върне мандатът по-рано", каза акад. Денков. 

"От другата може би само Мария Габриел искаше да има само истински преговори. Искам да й благодаря. Тя показа в комуникацията как трябва да се държат едни политици, за разлика от другите, които лъжеха от сутрин до вечер", подчерта Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С.

"Ние сме отбор и аз ви благодаря затова". С тези думи се обърна Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския към колегите си от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в реч на събранието на ПП.

"Минахме през етапа на острата конфронтация, опитахме всичко и научихме своите уроци. Лично благодаря на Ники Денков, който беше в центъра през цялото време, беше устойчив и целенасочен, умееше да се слуша, ако не беше той, нямаше да има тези резултати. Без него нямаше да можем да говрим за промяната". каза той.

"Показахме ясно, че можем да прилагаме работеща формула, да взимаме сложни решения заедно", допълни той.

"Още веднъж, благодаря ви, за всяка една минута работа с вас. Предстои ни трудна предизборна кампания. Ясно е, е България ще продължи да се управлява по коалиционни формули, но ние ще продължим да правим нещата заедно в името на нашата България. Ще продължим да плащаме огромната цена да модернизираме и подобряваме страната ни", заяви Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

"Развълнувах се от това, което чувам и виждам в залата. Ние сме живи същества и емоциите понякога надделяват, но моля ви днес и утре, когато взимате важни решения, нека разумът надделява. Взехме поуката от един голям урок, а именно че съединението прави силата. Благодаря на Денков и останалите министри, на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, защото заедно създадохме общ отбор и искам той да продължи. На първо място ние настояваме президентът да насрочи изборите 2 в 1, за да спестим милиони на българите. Нямаме довоерие на Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните и искаме друг министър на вътрешните работи. Господин президент, изберете достоен човек за министър на МВР", това заяви съпредседателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

"70 човека, от които повечето под 40 години, с добро образование и с нулев политически опит, стигнахме дотук днес, заедно и обединнени". Това заяви на събранието на ПП Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. "Нашата мечта беше да създадем една европейска България", отсече той.

"Преди две години и половина на хората толкова много им тежеше, такава жажда имаше за промяна и те повярваха на нашата кауза. И ето ни днес тук, продължаваме напред. Виждаме надежда как България да стане една нормална държава, всички ни бяха подценили изцяло, но народът ни даде властта, като знаеше, че нямаме опит, но ни дааде щанса, защото не можеше вече диша", заяви Петков.

"С времето започнахме да разбираме какво се случва във властта. Държавата беше завладяна жестоко. Това, с което се сблъскахме в началото на нашето управление, беше нещо като взрив", продължи Петков.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически си пожела успех на изборите, като заяви, че българите за тези години си промениха мисленето и възгледите. След тези години се разбра, че България е  една богата страна. Защо? Защото беше просто много крадена. И ние не искаме повече да продължавате да я крадете! България можеше да бъде независима страна, а не зависима от Русия. Дори някои от Възраждане осъзнаха някои от тези аспекти и започнаха да гледат към Европа. 

Лорер: Президентът и ГЕРБ са постигнали разбирателство

"Ако трябва на 10 хиляди избори ще отидем, но ние няма да се предадем. Искрено се надявам да сме първа политическа сила на следващите избори", каза още съпредседателят на ПП.

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3051 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
НАБЛЮДАТЕЛ

2024.04.04 | 10:33

51
довиждане....

2024.03.30 | 20:08

50
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.30 | 16:17

49
Време ти е за затвор

2024.03.30 | 16:15

48
Ай, стига бе.. смешник!

2024.03.30 | 16:05

47
Сбогом
USSR

2024.03.30 | 14:56

45
Проф. Костадин Ангелов: Лъжите на Лена Бориславова минават само пред Миро, за да скрием Киро!
ПеПерасти гадни сър

2024.03.30 | 16:01

46
Чудех се до сега защо на ПеПерастите и Ристьо Мазника са им такива дълги нослярите и изведнъж си спомних приказката за Пинокио дето като лъжел му растял носа и всичко изведнъж ми стана ясно.

2024.03.30 | 14:40

44
Комунисти Времето дойде Събуждайте се, Обединявайте се, трябва да бъде спасен Света от Амеро-Еврейския КУ РВО ПЕДЕР ЛЕСБО ЛГБТ Империализъм. Трябва да се Изчисти Юдо - Езичеството и Възстанови Православието по Земите Славянски. Езическият Хазарски Каганат - Украйна трябва да бъде ДЕМИЛИТАРИЗИРАН. ФРАНК Амеро Англо Евро Гот Хазар КУ РВО ПРОСТИ ТУТ ПЕДЕР АСТИЯТА ЛГБТ трябва да бъде УНИЩОЖЕНА, Силикон ДЖУКИ ЦИЦ АРО и ПЕДЕРИ ВЪН! НАТУРИЛИЗАЦИЯ! ИМА МЪЖ и ЖЕНА с ЕСТЕСТВЕНАТА ИМ ХУБОСТ! С НАМИ БОГ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА РОССИЯ - СЛОВЕНЕ!
Мая

2024.03.30 | 14:27

43
noone believes that
vdv

2024.03.30 | 14:23

42
Да, затова ла.йнарите в ПП дори не и позволихте да се ротира, скапаняци!!! Яжте го сополив

2024.03.30 | 14:05

41
Само Възраждане остана единствената ни надежда, другите ала бала са маскари.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини