Всички ключови моменти от скандалите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

  • 21 март 2024 20:04

  • 4081
  • 12
Всички ключови моменти от скандалите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ
© Novini.bg/ Булфото

Въпросителните около това ще има ли България ново правителство остават. Очаква се днес да има повече яснота дали преговорите между първите две формации ще продължат.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

Последвайте канала на

21:17 | 21 март 2024

Проф. Овчаров: Да наречеш Габриел "лице на мафията" е нелепо, тя има голямо влияние в ЕС

Нашите политици не искат да се научат, да погледнат какво се е случило в миналото. В първата половина а на 20-и век има достатъчно примери - борбата за премиерските места, като ги гледам как са се вкопчили да бъдат министри на всяка цена, това ми напомня за Големанов. Ако не се чете, не могат да се избегнат грешките, които са равни. Това заяви археологът проф. Николай Овчаров в студиото на "Денят ON AIR".

Прочети още...
20:22 | 21 март 2024

Атанас Зафиров (БСП): ГЕРБ ще дръпне шалтера на управлението, след като се убеди, че ПП-ДБ е на дъното

"Стоим на нашата позиция, че този унизителен театър, който разиграват, може да бъде решен само с избори, по възможност 2 в 1. От самото начало беше ясно, че нещата ще финишират така. От самото начало акцентът беше върху външната политика. Досега такова нещо не е имало. Всяка седмица са взимани решения, свързани основно с Украйна", заяви депутатът от БСП Атанас Зафиров в студиото на "Денят ON AIR".

Прочети още...
19:44 | 21 март 2024

Балабанов (ИТН): При избори ще има шах и мат за ПП-ДБ, Борисов няма да клекне втори път

Депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов заяви, че на обществото вече не му пука как ще завършат преговорите за правителство. "Такава погнуса би трябвало да изпитва всеки български гражданин, който гледа това по телевизията. 9 месеца наблюдавахме две крайно несъвместими партии да опитват да излъжат, че мислят за българските граждани. През цялото време мислеха за разпределяне на държавата", коментира той в предаването "Денят ON AIR". 

Прочети още...
18:26 | 21 март 2024

Доц. Борислав Цеков: Ако направят кабинет, той тръгва на куц крак, заради тежкото недоверие и скандалите

Въпросът е изцяло политически и то в най-негативен оттенък. Един остър дефицит на пол култура. Много ниска пол култура. Целият този процес на преговори. С публично замеряне с остри квалификации, взаимно поставяне пред свършени факти. Първо беше подадена оставката, после беше подаден новия проучвателен мандат като изпълнен, после се оказва, че имаме откази. Всичко това вреди на демократичните нрави в държавата. Аз се надявам тези преговори да влязат в нормално русло. Това заяви конституционалистът доц. Борислав Цеков в предаването „Още от деня” по БНТ.

Прочети още...
18:15 | 21 март 2024

Политолог: Няма да жертват нито Мария Габриел, нито Асен Василев

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ трябва да направят компромис и да отстъпят, защото преговорите стигнаха до задънена улица. От тук насетне няма как нито една от партиите самостоятелно да отстъпи. Трябва да има примирение, ако искат действително да постигнат съгласие. Това коментира за "Фокус" политологът Иван Начев. 

"Мисля, че няма да жертват нито Мария Габриел, нито Асен Василев. Това, което все пак ГЕРБ трябва да направи ,е да подпише коалиционното споразумение. Самата партия ГЕРБ и коалицията настояваха за това. И съответно да може да се даде възможност действително за участие на политици от ГЕРБ вътре в управлението", обърна внимание политологът.

Прочети още...
18:05 | 21 март 2024

Лена Бориславова разкри как могат да бъдат подновени преговорите и обяви: Мария Габриел излъга в понеделник

ГЕРБ са мандатоносителите и за нас те прекъснаха преговорите. Тук не говоря за брифингите от последните дни. 

Прочети още...
17:47 | 21 март 2024

Бивш вътрешен министър за искрите между ГЕРБ и ПП-ДБ: Ще се разберат след поредната брачна нощ

След поредната брачна нощ съседите ще чуят малко кавги, ще мине ден-два, но в крайна сметка кумовете ще обявят, че няма да има разтрогване на брака. Няма причина да се отива на нови избори. Така обрисува отношенията между ГЕРБ и ПП-ДБ бившият вътрешен министър проф. Веселин Вучков.

Прочети още...
17:37 | 21 март 2024

Корнелия Нинова: Избори трябва да има, този парламент е изчерпан

Случващото се е страх, алчност, предателство, безотговорност и агония. Една част от сглобката – Бойко Борисов – се страхува от възмездие, от търсене на отговорност. ПП-ДБ се заслепиха от алчността си за власт. И двете групи предадоха избирателите си. Няма едно взето решение в полза на народа. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на бТВ.

Прочети още...
15:10 | 21 март 2024

Манфред Вебер: Атаките срещу Мария Габриел са необосновани, ЕНП застава твърдо зад нея

Семейството на Европейската народна партия (ЕНП) твърдо стои зад Мария Габриел и се обявява срещу необоснованите атаки срещу нея, написа в социалната мрежа "Х" председателят на ЕНП Манфред Вебер. 

Прочети още...
14:19 | 21 март 2024

ГЕРБ изигра хода си и върна топката към ПП-ДБ: Разграничете се от Асен Василев и да изработим общ план

ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията ѝ за министър - председател! Разговори са възможни само след незабавно публично политическо извинение и след оттеглянето на Асен Василев от преговорите и от участието му в евентуален бъдещ кабинет, се казва в позиция на ПП ГЕРБ.

Прочети още...
13:40 | 21 март 2024

ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС: Вие сте на ход!

ПП-ДБ се обърна към партньорите си във властта - ГЕРБ-СДС. Коалицията призова партията на Бойко Борисов да предложи план за възстановяване на преговорите. „Вие сте на ход”, написаха от ПП-ДБ.

Прочети още...
13:34 | 21 март 2024

Денков апелира ГЕРБ и ПП-ДБ да рестартират диалога и припомни: Аз също съм бил обиждан многократно

Имахме преговори, единият екип стана и ни изненада като показа списък и споразумение, което не сме подписали. Трябва да се върнем на масата за преговори. Това заяви премиерът в оставка акад. Николай Денков пред медии в Брюксел.

Прочети още...
13:07 | 21 март 2024

Психолози за ротацията: Битката ще бъде за това кой е виновен да се тръгне към изборите

Политическата драма продължава. Остава неясно дали ще продължат преговорите, ще има ли промяна в състава на кабинет, предложен от Мария Габриел, или вратата за партньорство между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" се затваря и отиваме на нови избори.

Прочети още...
12:38 | 21 март 2024

Проф. Пламен Киров пред novini.bg: Политическите гърчове между ГЕРБ и ПП-ДБ се основават само на дума срещу дума

Разговарям с конституционалиста проф. Пламен Киров. Той е завършил Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” през 1985 г. и от следващата година, та досега е преподавател там. От 1995 г. до 2006 г. е бил член и зам.- председател в няколко поредни състава на ЦИК. Бил е конституционен съдия от 2006 до 2015 г., също така и представител на България във Венецианската комисия. Специализирал в Гърция, Малта, Холандия и САЩ. Той е ръководител на единствената катедра по конституционно-правни науки в България към най-стария юридически факултет - в Алма матер.

Прочети още...
12:22 | 21 март 2024

Георги Стойчев: Предсрочни избори сега са саботаж на европейското бъдеще на страната

Да се хвърли страната в предсрочни избори в момента и да бъде оставена без редовно правителство, според мен би било саботаж на европейското бъдеще на страната. Това заяви пред БНР Георги Стойчев - изпълнителен директор на Институт Отворено общество.

Прочети още...
12:05 | 21 март 2024

Хипотезите за избори през юни

Експерти и членове на Обществения съвет към ЦИК коментираха хипотезата готова ли е Централната избирателна комисия за предсрочни парламентарни избори и евровот в едно.

Прочети още...
11:12 | 21 март 2024

Костадинов: Няма никакво значение дали изборите ще са 2в1, скоро ще има развръзка

Скоро ще има развръзка, дори и този пошъл политически спектакъл да продължи. Идват европейските избори, започнахме определянето на номинациите на депутатите. Номинират се хора, които отговарят на 3 критерии - да са родолюбци, да са открити и демократични политици, да са професионалисти и експерти. ЕС в този си вид е опасен за Европа и за нас българите, като едни от най-старите европейци. Той трябва да бъде реформиран изцяло. По думите на Урсула Фон дер Лайен Възраждане и една партия от Франция и една от Германия са заплаха за нейната Европа и да, тя е права, ние сме заплаха за Урсула. Европа се разделя категорично не на две, а на три скорости. България е заплашена да бъде изблъскана в периферията и покрай мигрантския натиск може да се превърнем в буфер. Това ще обрече българските граждани на изчезване. Ние ще изпратим активни хора, а не политически пенсионери. Това заяви в кулоарите на НС лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.

Прочети още...
10:52 | 21 март 2024

Теменужка Петкова: Обидите към Мария Габриел от страна на Асен Василев са непростими

"Обидите към Мария Габриел от страна на Асен Василев са непростими".

Прочети още...
10:46 | 21 март 2024

Политологът Даниел Смилов: Ключът е в споразумението

Безпрецедентен опит. От една страна, за извиване на ръце, от друга страна, за използване дори на конституционна измама с внасяне на кабинет при президента. Така политологът Даниел Смилов описа сложната политическа ситуация, в която изпаднаха доскорошните партньори в управлението след връщането на изпълнения мандат за съставяне на правителство във вторник.

Прочети още...
10:39 | 21 март 2024

"Възраждане" поиска предсрочни избори

В декларацията на парламентарна партия "Възраждане" депутатът Искра Михайлова настоя за предсрочни избори. 

Прочети още...
09:56 | 21 март 2024

Бъчварова: Изборите не са трагедия, каквато се опитват да ни представят

Много настойчиво се налага тезата, че българите не искат избори. Тя е доста неоснователна. Това каза пред БНР Румяна Бъчварова, социолог, бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи в управлението на ГЕРБ, както и бивш посланик в Израел.

Прочети още...
09:29 | 21 март 2024

Атанас Атанасов е предложил ПП-ДБ да се върнат към преговорите с ГЕРБ-СДС

Предложил съм, обсъждаме, каза пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) Атанас Атанасов на въпрос дали е предложил ПП-ДБ отново да седнат на масата за преговори с ГЕРБ-СДС, предаде репортер на NOVINI.BG.

Прочети още...
09:21 | 21 март 2024

Кирил Петков: Дискусиите продължават

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно ще продължат и днес, стана ясно от коментари на политици на влизане в парламента.

Прочети още...
09:10 | 21 март 2024

Борисов: И днес могат да мислят, Асен Василев е намерил прекрасното време да дезертира

ПП-ДБ продължават да си мислят, че ще има правителство с втория мандат, но това категорично няма да стане, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента.

Прочети още...
08:24 | 21 март 2024

Рая Назарян: ПП-ДБ знаеха, че отиваме при президента с папка с имена

"Продължаваме промяната - Демократична България" знаеха, че отиваме при президента с папка с имена. Ние дадохме заявка, че ще отидем и ще върнем папката. Те бяха с нас и дадоха същото обещание. Това заяви Рая Назарян от ГЕРБ в предаването "Тази сутрин" по БТВ. 

Прочети още...
08:22 | 21 март 2024

Сачева пусна запис на Асен Василев от 2023 г. в ефир, ПП-ДБ искали да саботират Габриел още от самото начало

Всичко зависи от ПП-ДБ, ние досега сме показали конструктивно поведение. Така отговори пред Нова тв Деница Сачева от ГЕРБ-СДС по повод на това дали днес ще продължат преговорите между двете формации. 

Прочети още...
06:08 | 21 март 2024

Ще продължат ли преговорите за съставяне на правителство?

В разгара на политическата седмица въпросителните около това ще има ли България ново правителство остават. Очаква се днес да има повече яснота дали преговорите между първите две формации ще продължат.

Радина Лазарова
4081 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.03.21 | 09:08

1
Гласуване с немски пас
Емѝ...патриот ибан в анала-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.03.21 | 10:44

2
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55, Z = зашли О = отсосали V = вьiшли, Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
Емѝ...гълтам цигански уйове-МИРОСЛАВ ПСИХОТО

2024.03.21 | 11:18

3
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ СЪМ....ТАНГРА е С МЕН...!!! в психото на Ловеч съм...!!!!☞☠️♦️☢️☮️Пpи Boйнa пъpвo щe PEЖEM ГЛABИTE на Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ: Пъpвo cъceдитe-дoнocници-kpaдци, пoлицaитe-kpaдци, пpokypopитe-kpaдци и cъдиитe-kpaдци, пocлe овластените ФEOДAЛИ-ГЛАВОРЕЗИ, от селсkия-kмет и селсkия-пoлицaй, дo миниcтъpа и пpeзидeнтa, независимо от коя паpтия са, това са ypoдитe koитo бeзнakaзaнo oтвличaт, изнacилвaт, пpoдавaт в poбcтвo, yбиват и безчинстват както си щът в цигaн-милициoнepcka KOЧИНA-БГ❗❗❗☮️☢️♦️☠️: tiny.cc/w1duuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Bcяko Пpaвитeлcтвo c пoд 51% избиpaтeлнa aктивнocт e Heлeгитимнo, a koгaтo нa BЛACT e пapтия c пo-мaлko oт 15% peaлни глacoвe, минaвa в ГPAФATA ДИKTAТYPA❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ☞☠️♦️☢️☮️Прeди дeвети РЯЗAХМЕ ШУМКAРCКИ ГЛAВИ и cкoро пак ЩЕ РEЖEМ, глaвите на тeхните КOПEЛEТА от жидо-цигaн-ДС-АБпФК-милициoнeрcкото КYЧИЛО❗❗❗☮️☢️♦️☠️: rb.gy/vj7rp5 ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️През 2018 г., ноември, лицата ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ, ВАЛЬО ЗЛАТЕВ и БОЙКО БОРИСОВ придобиват и купуват 4* луксозен хотел “Mandarin Oriental-Barselona“ в центъра на испанския град БАРСЕЛОНА за 140 МИЛИОНА ЕВРА, хотела е малък 125 стаи❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ е 2-ен РУСКО-АЗЕРСКИ КГБ агент щеф в руската к-я “ЛУКойл“ ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ Вальо Златев е състудент на Алекперов от МГУ Москва, а Алекперов лино е вербовал ЗЛАТЕВ за агент КГБ през 80-те❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️БОЙКО БОРИСОВ е бил шеф на охранителна фирма “Ипон“ която е охранявала ЛУКойл и ЛИЧНО е участвал в КРАЖБИ и контрабанда на ГОРИВА от тръбите на ЛУКойл❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ, ВАЛЬО и БОЙКО купуват за още 100 милиона евра концесията за ЯХТпорта “Марина Барселона“ Барселона с идеята да логистират ЯХТИ и малки лодки които НОСЯТ ДРОГА-БЕЛО, ХАШИШ от Латинска Америка и Мароко❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️Сделката за ЯХТ порт “Марина Барселона“ и Хотел Мандарин Ориентал Барселона минават през фирмата на КГБееца Алекперов “SALAMANCA Group“ ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️ВАГИТ АЛЕКПЕРОВ e ПОД санкции и ЗАПОР на имущество от САЩ и ЕС страни, изети-конфискувани са му над 1,5 милиарда евра а яхтите му се укриват в Турция и Черна гора❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️Вилата на БОКО на ул.Фран4еско Рибалта е била записана първоначално на Александър ЧАУШЕВ и бившя шеф в руската ЛУКойл и човек на руснаците руски служби и ВАЛЬО ЗЛАТЕВ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️Триото Вагит-Вальо-БОКО придобива много имоти в БАРСЕЛОНА, хотели, вили, яхт порт, клубове, дискотеки❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️♦️☢️ВАЛЬО ЗЛАТЕВ строи ударно ОГРОМНИ ХОТЕЛИ на карибския о-в Сейнт Луис за 120 милиона долара и огромен олинклузив хотел за богати САФАРИ туристи в Танзания, до ез.Тана, за 150 милиона долара❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️В същото време ЗЛАТЕВ с ЧАДЪР от БОКО, краде от бедните българи през ГЕПИ груп, чрез контрабанда на руски горива през порт “Росенец“❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️По времето на управлението на ГЕРБ и БОКО, руската КГБ-агентура придобива множество БГ-ЗЛАТНИ ПАСПОРТИ а КГБееца Вагит Алекперов си КУПУВА за 110 милиона лева МОЛ България в центъра на София❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️☢️До МОЛ има 2 кули в които наглия КГБеец е разположил ПОД-прикритие на кол-център шпионски софтуеър в който работят СКЪПО платени хакери работещи с руски пари❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️Боко-Барселонски е платил за убийството на Къро с пари от чекмеджето❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️♦️✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚠☠️⚡♦️✋Гешев да се готви за среща с Джовани Фалконе, а Борисов - с Андрей Луканов❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: tiny.cc/gqe3vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Eдин и cъщ kykлoвoд дъpпa koнцитe нa Бopиcoв, Hинoвa и Paдeв❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY МAФИЯTA❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/abx1vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY ГHYCHИЯ-БЪЛГAРОУБИЕЦ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/vbx1vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Kъщaтa в Бapceлoнa e kyпeнa c eвpoпapи oт Бaнkя, фиpмaтa нa Baлeнтин Злaтeв “Tepa Typ Cepвиз” e дaлa пapитe зa kъщaтa в Бapceлoнa kъдeтo пpeз 2013 г. ce нacтaнявa мaнekeнkaтa oт Caндaнckи Бopиcлaвa Йoвчeвa c дъщepя cи❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/dkHEtQHb ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡В Боко-Барселонагейт, освен името на Бopиcлaвa, лъсват имената на шeфa на Бoko – ДC-мyлтимилиaрдepa Bальo-Злoтo и Цвeтaнka Kapaгьoзoвa от ДC❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/zBeXPnSk ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/l9MMbH28 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Eтo kъдe тoчнo ce нaмиpa kъщaтa нa Боко-Бългaроубиецa, купена с oткраднaти oт нapoдa пapи, paзпoлoжeнa e нa yл. Фpaнцeck Pибaлтa №8, в Бapceлoнa, Иcпaния, koopдинaти: 41°23'15.8"N 2°05'23.0"E - Google Maps: tiny.cc/x5ievz - Google Street View: tiny.cc/06ievz ❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Пътят нa пapитe в Бapceлoнaгeйт: Kъщaтa, Бизнeca и Издpъжkaтa нa Бopиcлaвa Йoвчeвa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/cAjd6rwZ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Бopиcлaв Capaфoв пoлyчaвaл cтoтици xиляди лeвoвe oт Пeпи Eвpoтo❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/Zwya7zPz ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Боко, Гopaнoв и Гeшeфтa гeпиxa шecт миляpдa дoлapa в битkoйни, koитo бяxa koнфиckyвaни oт пpokypaтypaтa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/4drcFbcg ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Дeceт милиapдa дoлapa в битkoйни, изчезнаха при Владислав Горанов❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/JjYOt6VQ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️⚠️☮️⚡☢️✡️Ocмaн Октaй✡️: Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/9wbYWAVg ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Ивaн Гeшeв в aтaka: Боко-Бългaроубиецa пpeнacял чyвaли c пapи c „Aвиooтpяд 28“ ❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/FqBBCm8M ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/VI3ahwyV ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Aвepът нa Бoйko Бopиcoв,мakeдoнckият мaфиoт Caшo Mиялkoв, влизa в зaтвopa❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/1EGjWPJk ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/9zWdtK7c ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️⚡Bcичkи OЛИГOФPEHИ, koитo ca глacyвaли зa „Пpoдължаaамe Пpoмянaтa“ и „Дeмokpaтичнa Бългapия“, вcъщнocт ca глacyвaли зa Цигaн-Бoйko Бopиcoв-Kaнибaлa ceлo Xepakoвo❗❗❗⚡☮️☢️♦️☠️: 350.my/0ctvXQ6J ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️⚡Бoko-Бypcyka, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 17-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO, ПPOKЛИНAМ ТE ДА УМРЕШ в ЛАЙНА и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA И3POД ГНYCEН❗❗❗❗❗❗☢️♦️⚡: tiny.cc/3ugwuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Цигaн-Бoko- БЪЛГAРОУБИЕЦA oт Бaнkя Kaнибaл ли e или дa, Ъ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/q5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Ял ли e Цигaн-Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя чoвeшko мeco или дa, ЪЪЪ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/p5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Koлko чoвeka личнo e yбил Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo, koлko мoмичeтa e изнacилил и koлko e пpeвъpнaл в poбини-пpocтитykи, koлko-xиляди ca caмo-YБИТИТE oт cлyжбитe и милициятa чoвeци, пo издaдeнa ycтнa зaпoвeд на Бoko-Бългapoyбиeцa, Ъ❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/r5x3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌Гoвopи ce, чe Гoцe-Клозета и Бoko-Гoмнoтo са yбили фoлk-пeвицaтa Peйxaн, ЪЪЪ❓❓❓❗❗❗⚠️☠️⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️:Reyhan-Yılbaşı Özel-Ahmed❤️☀️: tiny.cc/btu3vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️✋¸¸¸¸¸¸Пpokлeти дa ca Тoдop Зaмфиpkьoв Живkoв-Яшap-Янko, и вcичkи Зaмфиpkьoвци oт Яшapoвия poд, дo дeвeтo koлянo❗❗❗❗❗❗¸¸¸¸¸¸ .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Kлaнът нa пpaвeшkитe koпaнapи-бългapoyбийци Живkoви, дa вpи в kaзaн c лaйнa, в дeвeтият kpъг нa Aдa Вo Вek и Вekoв❗❗❗❗❗❗. . ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸ .¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa ДA CE ИЗГAPЯТ зaeднo cъc coбcтвeницитe им❌✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/kwczuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ПАЛИ милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл МОЛОТОВ, РЕЖИ милиционерски гърла, СЕЧИ милиционерски глави, ПРОБИВАЙ милиционерски черепи, ОСВОБОЖДАВАЙ майка България от ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО❗❗❗☮️⚡♦️: tiny.cc/pcttuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Kмeт-ФEOДAЛ – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Дeпyтaт – OБECBA CE нa жълтитe пaвeтa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Пoлицaй-ГAД и KPAДEЦ - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cъceд-ДOHOCHИK и KPAДEЦ - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cвoдниk – HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/toozuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Пpokypop-Maфиoз – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Cъдия-мpъcниk - OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗☮️⚠️♦️☢️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️⚠️☮️Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка - OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️♦️: tiny.cc/98a4vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️⚠️☮️3AПЛATИTE нa KYPBИTE oт MBP и ПEДEPACTИTE oт ДAHC (ДC) щe ce Изплaщaт c БPEHEKE❗❗❗☮️☢️♦️☠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚠️✋♦️☮️Имa 15 000 ПOЛИЦAИ, ПPOKYPOPИ и CЪДИИ МAФИOЗИ зa OТCТPEЛ, дoшлo мy e ВPEМEТO❗❗❗☮️♦️⚠️: 350.my/NNa9EuJv ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa бългapckият нapoд❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️♦️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

2024.03.21 | 12:42

4
Либералът Джъстин Трюдо малтретирал жена си. Психо съдизъм 24/7. Софи Трюдо споделя в новата си книга. Либералите от САЩ. Канада, Британия се явяват преките началници на българското правителство.
Възмутен

2024.03.21 | 14:02

5
Най накрая излезе записът! Аз не бях го забравил! Тези идиоти от ПП. Са във детска градина и доиграят със България и народа ни!това е промяната да си уредиш луксозен офис преди оставката!

2024.03.21 | 14:54

6
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman
дедо

2024.03.21 | 16:47

7
Дой4о и той дебне за реванш

2024.03.21 | 20:54

8
България, да иска от руските варвари, заграбеното злато от трезорите на БНБ по време на Кубинската криза през 1962 година!

2024.03.21 | 20:54

9
България, да иска от руските варвари, заграбеното злато от трезорите на БНБ по време на Кубинската криза през 1962 година!

2024.03.21 | 20:54

10
България, да иска от руските варвари, заграбеното злато от трезорите на БНБ по време на Кубинската криза през 1962 година!

2024.03.22 | 00:37

11
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини