Политолог: Денков и Габриел дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно

  • 08 март 2024 17:34

  • 626
  • 7
Политолог: Денков и Габриел дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно
© Булфото

Дават категорична заявка, че ще управляват дългосрочно. Всички бяха с планове за следващите 9 месеца. Видях една изключителна хармония и планове за бъдещето. Така политологът Диана Сивинова коментира пред БНР отчета на правителството в оставка. 

Споделеното от премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и вицепремиера Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е оставило усещане в Сивинова за живот в различна реалност. 

"Чух една страхотна история за успехите, които са се случили в тази държава. Ние, обикновените избиратели, живеем на различна планета".

Сивинова е изненадана и от говоренето за заварен апокалипсис и постигнати успехи по връщането на България в правилните коловози. Тя не смята, че негативите са натрупани само при управлението на служебните кабинети. 

Политологът смята, че е излишно да се изхарчат няколко милиона за избори. "Резултатът няма да е много по-различен. За избирателите няма да има нещо ново".

Тя коментира шансовете за успех на новите политически проекти на Васил Божков, Кузман Илиев, Иван Христанов и Владислав Панев. "Не мисля, че в момента има сериозна заявка от всички тези проекти. Виждам потенциал и заряд единствено при Кузман Илиев". 

Любомир Стефанов: Правителството, макар и нежелано, е необходимо

Трябва да се правят политики за хората, а не нещо на хартия, убедена е Сивинова. Тя смята, че шанс това да се случи ще даде инициативата "Политическа европейска пролет 2024".

"Това е иновативна онлайн платформа, която предоставя възможност на млади хора с каузи, които не желаят да влизат в политически партии, но искат да се занимават с политика". Платформата дава възможност да се номинират подходящи хора, обясни тя и допълни: "На финала ще бъде сформирана листа от 17 човека. Идеята е да сформираме коалиция от партии". 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
626 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ТОВА Е ГОВ НО ОТ С ВИНЯ

2024.03.09 | 18:05

7
КОЙ УПРАВЛЯВА МРЪСНИЯ ЛАЙ НАРНИК!

2024.03.08 | 20:38

6
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.08 | 18:04

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.08 | 19:53

5
Нещо друго правиш ли?

2024.03.08 | 19:47

4
Избори,без машини,а сглобката в лагерите за бежанци.
истината

2024.03.08 | 19:34

3
Хора, не ви ли се струва че борисов нервничи ,заради това че Габриел ще е министър председател ,а не той.Проличава се от това че ,не иска да води преговорите за дсъставяне и договаряне на правителството .Намеква на габриел че ще се провали око василев му бъде финансов министър .т.е все неща които водат дзо това че иска да провали да има правителство с минидтър председател Габриел
ТЕ.СА

2024.03.08 | 19:16

2
ЛГБТтейци.ТАМ Е.ВРЪЗКАТА

Добави коментар

Водещи новини