Арман Бабикян: Това не е ротация, а мутация

  • 29 февруари 2024 09:28

  • 704
  • 4
Арман Бабикян: Това не е ротация, а мутация
© Булфото архив

"Това не е ротация. По-скоро е мутация. Виждаме власт, която в голяма степен съдържа играчите, които хората свалиха от власт."

Това мнение изрази пред БНР пиар експертът Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR. Според него приоритетите на тези хора са били подменени и на тяхно място са се появили регулярни като членството в Шенген и еврозоната.

"Единият от двата центъра играе на карти. Борисов е по-опитен в това. От отсрещната страна имаме объркана група граждани, които се чудят след като не изпълняват ангажиментите, поети пред електората, как да изпълнят неподписаните ангажименти към тези, с които са се оказали във властта."

Хората отдавна са се ориентирали и виждат за какво става въпрос, смята Бабикян, който обърна внимание върху тезата за честите избори, които водят до нестабилност.

"Ето ви днес тази стабилност! Какво произвежда тази стабилност в момента? Ражда скандали и т.нар. охрана от това да не би някой друг да дойде на власт. 15 години гледахме как Борисов ни пази от комунистите. Така и не видяхме къде са комунистите. Сега изглежда той ще трябва да ни пази от президента, от Путин, от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", от всякакви други плашила, които дебнат в храста, което за него е много изгодно."

Според Бабикян Борисов е поискал трите основни контактни точки между България и цивилизования свят с разширилите се претенции на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, освен към поста на премиера, и към тези на външния и военния министър.

"Оттам нататък хората, които искат да водят разговор със страната ни за общите ни действия в момент, в който има вододел – война, иска да държи Борисов в ръцете си. Никой оттам нататък няма да може да има претенции към него за това как управлява, защо управлява, колко краде, дали краде. Защото няма да има с кого друг да си говорят."

Министър Тагарев на този етап представлява "реалният, работещият символ на евроатлантическата солидарност на България", а "Борисов иска тази позиция заедно с Пеевски за себе си", посочи Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR. "Тази контактна точка им е необходима и Тагарев явно им пречи с това, че работи."

Относно "т.нар. неучастие на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с" той добави, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с "много се сърдят, когато ги изгонят от някакъв документ" и би било по-честно, след като участват, да бъдат обявени. Опираме до това иска ли някой в България ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да бъде на власт, подчерта Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR. По думите му, името на Пеевски още 2014 г. е било проблем, а днес то има "широк хоризонт, за да преживее ренесанс".

"Тъй наречените представители на протеста се оглеждат неудобно и се чудят трябва ли да подпишат документ, в който да признаят това. А те де факто са в тази мутация. Ще направят всичко, което поискат от тях, за да удължат живота на смъртника с още 9 месеца", коментира Бабикян в предаването "Преди всички". Той изрази позиция, че "хоризонтът е толкова дълъг, колкото иска Борисов".

Георги Лозанов: Това е правителство на ПП-ДБ, с техния мандат и с ангажимент за ротация

"Трябва наистина реформистка сила, която да може да доведе нещата докрай, а не да чете лозунги. На този етап такава в електорално отношение поне не се вижда. Когато човек не търси съюзници сред своите, се налага да другарува с чуждите", каза още Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR и определи картината като "жалка".

В центъра е електоралното богатство, но "докато човек не изпълнява ангажиментите си към хората, винаги ще се окаже на грешното място", подчерта в заключение той, запитан за новите заявки в публичното пространство – на Кузман Илиев и Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
704 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.02.29 | 10:33

4
kakvo e tova smeshnik triabva da go razbere glupaviat narod toi izbira tezi prestapnici za da imatb pravitelstvo

2024.02.29 | 09:49

3
Бибитко, що не спреш метрото?
еххххх

2024.02.29 | 09:47

2
Бибиткяне,ти откъде изпълзя,бе калъф смотан ?

2024.02.29 | 09:44

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини