Георги Свиленски: Ваня Григорова да не коментира БСП. Ако иска, да си направи партия

  • 27 февруари 2024 20:11

  • 1836
  • 9
Георги Свиленски: Ваня Григорова да не коментира БСП. Ако иска, да си направи партия
© Getty images (архив)

„Искаме изслушване на Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С заради неговите изявления, че ще бъде обсъждана възможността България да изпраща български войници на територията на Украйна.“ Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ Георги Свиленски в ефира на Нова ТВ.

 „От началото на конфликта говорим, че не се ли реши по мирен път и не се ли прекратят военните действия, ще се стигне до изпращане на жива сила. Спомням си в предизборната кампания служебният министър на отбраната на президента Румен Радев  (Димитър Стоянов) се включи, че съм говорил глупости, когато казах не дай си боже да се наложи да пращаме български войници. Сега го чуваме от Европа“, добави той.
 
Свиленски призова всички политически партии в България час по-скоро да заявяват позицията си България трябва ли да се включи в подобно споразумение за изпращане на войници в Украйна.
 
„Сега е моментът да успокоят българското общество“, подчерта социалистът.
 
Депутатът изтъкна, че думите за изпращане на войски в Украйна са на президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, който не е случаен политик.
 
„Затова искаме тези отговори, защото, като знам какво мнозинство имаме, нищо чудно такова решение да бъде прието от българския парламент“, подчерта народният представител от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.  
 
„Много му се иска на Иван Таков да бъде жертва -  да бъде наказан и изключен, а решенията да се вземат извън правилата и устава на партията. Само че решението, което взе Националният съвет не е наказание, а уставна норма -  свикване на пълен цикъл отчет и избори в БСП-София и всеки един район ще си избере председател. Отново отиваме при социалистите да поискаме тяхната подкрепа, да чуем тяхната критика и техните предложения, защото не е морално само преди избори да ходим при тях. Няма нищо по-нормално от това“, коментира Георги Свиленски.
 
Той съзря лицемерие в това, че софийската делегация не се е регистрирала на заседанието на партийния орган, заради което и неговият старт се е забавил.
 
„Когато трябва да се даде старт на Столичния общински съвет да работи, съветниците от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е тичат първи да подкрепят председателя на СОС от ПП-ДБ, а когато трябва да работи Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, те изведнъж не искат да работи. Тук виждаме едно абсолютно лицемерно поведение и отношение към социалистите и избирателите, които са ги пратили в Общинския съвет“, обърна внимание Свиленски.
 

„Рядко си позволявам да коментирам публично Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на, но ѝ препоръчвам да не коментира и да не дава съвети на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Ако иска да се занимава с партия, да си направи своя, да се яви с нея на избори и да си спечели необходимата подкрепа. Да не се бърка в партии, които повече от 130 години функционират“, каза още той.

Потребител се потресе от вижданията на Ваня Григорова за образованието в София

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1836 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.05.25 | 09:38

9
❤️ Г­о­­­р­­е­­щ­и­ ­м­­­о­­­м­­и­ч­е­т­­а­ ­­­в­­­и­ ­­о­­­ч­­а­к­­­в­а­т ­-­­ X­­­1­­8­­­.­­F­­U­­N
патриот

2024.02.28 | 07:49

8
самоизяще се болшевики алчни

2024.02.28 | 02:39

7
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.02.27 | 22:23

6
a koi i kakvi ste vie ot bsp ta horata da ne vi komentirat mnogo se osrahte i osmardiahte darjavata
ПП

2024.02.27 | 21:24

5
Че ти коя партия направи та командваш бе боклук
А ето го женския орган

2024.02.27 | 21:00

3
за който говореше ваня , сигурно е много тъжно дори бившата ти жена да е по успешна от теб самоя

2024.02.27 | 21:01

4
Самия
БКП-БСП

2024.02.27 | 20:50

2
другарю свински а ти куда пошел с 5% партия на милионерите?! ГОЛЕЕЕЕЕМ К.УР ще изедете на следващите избори, болшевишки подл.оги!
Снежко Снежев

2024.02.27 | 20:40

1
Ванчето, май и тя ще излезе... мазна мурва:)))?!?

Добави коментар

Водещи новини