Искра Михайлова: Избори 2 в 1 не трябва да има! Но България да намери образа си!

  • 27 февруари 2024 16:10

  • 1187
  • 6
© Bulphoto/ архив

Евродепутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с/АЛДЕ Искра Михайлова коментира в Страсбург пред екипа на NOVINI.BG , че Европа изостава. 

"САЩ гласуваха специален закон за стимулиране на икономиката, а ние тук водим безкрайни дебати. Това е сериозен проблем и ако продължаваме със същото темпо да се колебаем ... Европа изостава и ще продължи да изостава", каза тя. 

Според нея е важно да запазим конкурентноспособността и Зеленият преход на Европа да е за европейците, а да не е за сметка на европейците

"България все още не прилага законодателството за Зеления преход. Първите срокове са 2026 година. Ние в България страдаме още от способността си да забавяме нещата и да ги отлагаме. Защо още преди 5 години или 10 години не започнахме социална стратегия за хората в Маришкия басейн. Уморих се да го повтарям, а вие да ме слушате", каза тя.

Защо в Полша има, а в България няма такава стратегия, попита Михайлова и поясни: "Със спекулации, дезинформации, нещата стават неконтролируеми". 

В продължение на години България живее от избори в избори. Ще има ли 2 в 1 избори тази пролет?

"Надявам се, че избори 2 в 1 няма да има", категорично заяви Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност.

"Това ще дестабилизира страната. Доверието на хората има граници", обясни тя.

"Аз съм част от партия, която подкрепя добрите политики. Надявам се, че ще има разумно решение на казуси, които  не са измислени, отклоняват общественото мнение или са капризи на отделни хора", заяви Михайлова.

"България не е в състояние да изработи визия какво прави - прави туризъм или става енергиен център на Балканите.

Ако прави туризъм, това означава, че няма перки, газопроводи, военни бази. Всичко трябва да бъде ориентирано към туризма.

Ако националният ни приоритет е енергетиката, тогава нека всички ресурси да се насочат към тази цел. 

Трябва да намерим образа на България. Не може да бъдем всичко", каза още Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност.

Повече може да видите във видеото ТУК.

Последвайте канала на

Галя Георгиева
1187 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.02.27 | 18:56

6
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo
Дечо Дечев

2024.02.27 | 18:49

5
ВИЕ МАНГАЛИТЕ НАЛИ СТЕ ГОТОВИ ЗА ИЗБОРИ ЗАЩО НЕ ИСКАШ - СЕЩАТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ПОКОРНА РАЯ САМО ПО ИЗБОРИ И ПОСЛЕ ГИ ЗАБРАВЯТЕ ДО СЛЕДВАЩИТЕ .
АК47

2024.02.27 | 18:21

4
ВАШАТА.ПОДКРЕПА РАЗМИ.СИРЕОЗНИЯ ОБРАЗ.НАБЪЛГАРИЯ

2024.02.27 | 16:49

3
Премиерът Денков с лека ръка разписва споразумения за още оръжия с които американците да изтрепват пра-внуците на опълченците на шипка, боли те украинци или руснаци
Ttommaa44@gmail.com

2024.02.27 | 16:40

2
Докато твоя началник шиши стои на1я ред и почетнияАДоган ще е така
Емѝ...ПРЪЦ...ПРЪЦ..ИБАНА СЪМ -МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.02.27 | 16:29

1
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...

Добави коментар

Водещи новини