Искра Михайлова(ДПС/АЛДЕ): Реакторите за "Белене" са от 70-те години! Нека да ги продадем, ако можем

  • 13 юли 2023 08:53

  • 1296
  • 0
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Евродепутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с/АЛДЕ Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност коментира в Страсбург пред екипа на NOVINI.BG  продажбата на реакторите от АЕЦ "Белене" на Украйна.

Относно решението за сделка между България и Украйна за АЕЦ "Белене" Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност заяви, че тя е разумна.

Валентин Николов: АЕЦ „Белене“ не може да бъде построена

Технологията, по която са изработени тези реактори е изключително стара и по никакъв начин те не могат да се конкурират със съществуващите съоръжения на пазара, призна тя.

"Вече говорим за микро ядрени централи, които са разработени по съвременна технология на 21 век, а не на 70-те години от 20 век", каза евродепутаът от АЛДЕ.

"Ако има пазар, да ги продадем", призова Михайлова и поясни: "Това е моето мнение. Говоря от позицията си на това, което знам тук — технологиите напредват навсякъде."

Цялото интервю с евродепутата Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност може да гледате и ТУК.


 

Последвайте канала на

Галя Георгиева
1296 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини