И от ИТН поискаха оставката на областния управител на София Вяра Тодева

  • 15 февруари 2024 20:38

  • 1033
  • 6
И от ИТН поискаха оставката на областния управител на София Вяра Тодева
© Булфото (архив)

„Заповедта, с която областният управител връща решението за избор на заместник-председатели и постоянни комисии в СОС, е в нарушение на закона", това заявиха общинските съветници от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) в Столичен общински съвет (СОС) в позиция на партията, цитирана от БТА.

Според тях решението на областния управител на София е "политически мотивирано, но законово неиздържано" и "води до само  един логичен извод: оставка на Вяра Тодева".

"Изтъкнатият аргумент за некачване на дневния ред на интернет страницата на общината е нарушение на новоизбрания председател на СОС, за което той трябва да понесе административно наказание“, заявиха още хората на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в столичния парламент.

По-рано днес новоизбраният председател на СОС Цветомир Петров, цитиран от пресцентъра на Съвета, обяви, че е получил заповед от областния управител на София-град Вяра Тодева, с която тя връща за ново обсъждане решението на Столичния общински съвет (СОС) от 8 февруари относно избора на постоянните комисии.

По-рано днес оставката на Тодева поискаха общинските съветници от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и техните колеги от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

И общинските съветници от ГЕРБ искат отстраняването на областния управител на София

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1033 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
патриот

2024.02.16 | 09:07

5
селендури
Тенев

2024.02.16 | 09:16

6
Първо се научи да пишеш. След това да мислиш. После питай майка си от кое село е. :)

2024.02.16 | 00:18

4
Тия селяндури какво имат да правят у градо? Айде бегом в учиндол, чалгари.

2024.02.15 | 22:16

3
Каква е тая МАЙМУНА?
Цв

2024.02.15 | 21:46

2
Тя и без това е пътничка, затова сере като за последно!

2024.02.15 | 21:08

1
Чували сте за подобрената формула на Виагра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички, това е просто чудо: Чувствам се по-млад, сексът е като преди брака и това спаси брака ни. Ето какво пишат за нея----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини