Контрера гневен на Вяра Тодева: Отново се блокира работата на СОС

  • 15 февруари 2024 16:37

  • 620
  • 2
Контрера гневен на Вяра Тодева: Отново се блокира работата на СОС
© ВМРО

Госпожа Вяра Тодева, областен управител на област София от „Продължаваме промяната“, върнала двете решения на СОС за избор на заместник-председатели и за съставите на постоянните комисии на СОС. С това областният управител отново блокира работата на Общинския съвет. След три месеца безвремие отново блокаж. Уж на ПП-ДБ-Спаси София много им се работеше. Уж бяха загрижени да тръгнела работата. Отново сме свидетели на „не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво правя“. Това заявява в своя позиция общинският съветник от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в Столичния общински съвет Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Той посочва, че отново се губи време за работа.

"Отново СОС не може да започне същинската си работа. Отново цяла София е заложник на желанието да се завземе цялата власт в общината. И докато не вземат, ще пречат на всички, на които им се работи", аргументира се Контрера.

Общинският съветник от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа припомня, че извънредното заседание беше свикано с гласовете на повече от 1/3 от общинските съветници, може би бяха над 50 гласовете „за“, включително и от групата на ПП-ДБ-Спаси София. Новоизбраният председател го обяви и свика. Дотук с аргументите на Тодева, че сесията била свикана в нарушение. Публично, в залата на СОС дадох и мотивите - над 3 месеца забавяне на работата на СОС. От това, че органът не работи от 3 месеца има ли по-силен аргумент за спешност и извънредност, посочва той.

ПП-ДБ-СС приветства решението на областния управител за комисиите в СОС

Цялата истина е, че по поръчение на ПП областният връща решенията, защото не стана на тяхната. Това е ясен знак, че ПП се интересува от постове. Всъщност, тези решения имат организационен и вътрешен характер за СОС. И поради това областният управител не знам какъв точно контрол упражнява освен политически, де. Пълно безобразие и доказателство, че партийните интереси са над интересите на София и софиянци, категоричен е Карлос Контрера от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

След като госпожа Тодева омаза цялата процедура по демонтаж на Паметника на Съветската армия, сега е на път да блокира и СОС. Честита промяна, софиянци, завършва Контрера.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
620 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.15 | 17:23

2
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/bluestone

2024.02.15 | 16:49

1
тоя крадлив помияр да го кастрират в екомракобесие и да си бега обратно за куба.

Добави коментар

Водещи новини