БСП "Оборище" поиска оставките на Иван Таков и Иван Пешев като председател и зам.-председател на Градския съвет

  • 10 февруари 2024 12:12

  • 2248
  • 9
БСП "Оборище" поиска оставките на Иван Таков и Иван Пешев като председател и зам.-председател на Градския съвет
© Булфото, архив

Общинските съветници от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продълажват да трупат негативи. 

В декларацията от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Красно село се казва: "Оттегляме доверието си от общинските съветници на "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България". Госпожи и господа общински съветници, ние работихме за вашето избиране, но вие ни предадохте! Подкрепихте с гласа си срамния сговор с градската десница. Същата тази десница, която повече от 30 години ограбва столичани, която ряза паметници и цинично ги претвори в празнични торти, за да отпразнува победата си над нашата памет, срещу нашето достойнство. Позор за вас!"

Георги Свиленски: Градските ни съветници занулиха устрема на БСП в София с това решение

Социалисти от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Люлин заявяват, че подкрепата на общинските съветници на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за избор на председател на СОС е неправилна и в разрез с морала и достойнството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. В изразената от тях позиция посочват, че това оставя у редовите членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е привкус на разочарование за поредната схема и незачитане решенията на ръководството на партията

На свое заседание Районният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е "Оборище" също се разграничи от действията на общинските съветници, като призова Иван Таков и Иван Пешев да понесат политическа отговорност, като подадат оставка в качеството им на Председател и Заместник-председател на ГС на БСП-София.

Социалистите предложиха на следващото заседание на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да бъдат наложени съответните партийни наказания и подкрепиха решението на Изпълнителното бюро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за сваляне на политическото доверие към гласувалите за председател на СОС. 

До недоволството на социалистите от Софийската организация  на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се стигна след като преди дни Общинските съветници от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" пренебрегнаха решенията на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ИБ на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и собствените си решения за издигане на кандидат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за председател, и подкрепиха безпринципно кандидатурата на ПП-ДБ-СС за председател на СОС. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2248 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

2024.02.11 | 13:59

9
ДРАПАЙТЕ СЕГА,ТЕ НАЛИ ОПЪНАХА ПАРИЧКИТЕ.
патриот

2024.02.10 | 15:11

8
тия се изпоядоха,не могат да се разберат кой е по голям мръсник и лъжец
Емѝ...Z = зашли О = отсосали V = вьiшли-ИБАНА СЪМ.

2024.02.10 | 15:05

7
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!

2024.02.10 | 13:29

6
Дpoгари, многократно се пpoвалихте като елит и вече не можете да кpaдете и лъжете като едно време. Иде вpeме да се връщате по ceлата като преди 1944 г. Всичко бавно си идва на мястото.
рашка говняшка

2024.02.10 | 13:26

5
избийте се най-сетне до крак вашта мама болшевишка, за да завърши прехода!

2024.02.10 | 13:25

4
Никъде по света няма мирен преход. Комунистите, които са избили стотици хиляди честни българи, трябваше да бъдат гpъмнати като зайци през 1989 г. Още има време.

2024.02.10 | 13:22

3
Аз пък искам закриване на цялото БСП, което и се случва бавно. Руската мафия се самоизбива.
чудесно,

2024.02.10 | 12:42

2
започнаха да се самоизяждат.

2024.02.10 | 12:19

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини