Томислав Дончев (ГЕРБ): Ултиматуми от наша страна няма, Кирил Петков излезе с такъв. Правим компромиси, но това е нахалство

  • 09 февруари 2024 18:09

  • 2104
  • 20
Томислав Дончев (ГЕРБ): Ултиматуми от наша страна няма, Кирил Петков излезе с такъв. Правим компромиси, но това е нахалство
© Кадър: БТВ

Ултиматуми от наша страна няма. Има отговор на ултиматума на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Има опит за малко повече нормалност и логика. Петков го е казвал не веднъж, че ако Денков не е външен министър – отиваме на нови избори. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Той припомни, че преди да се формира кабинетът е имало поредица от тежки преговори. „Съгласихме се да участваме в сглобка. Направихме компромиси. Единственият пост, който получихме беше на външен министър. Съгласихме се, въпреки, че по-големият не е равностойно представен в правителството. Направихме огромен компромис. Имаме подписано споразумение. Бих описал случващото се, като нахалство. Г-жа Габриел се справя добре, по оценка на всички. Напрежението ще стане по-голямо – това не е демократично и не е редно“, подчерта той.

„Направихме много компромиси в името на това България да има работещо правителство. Ние имаме претенции то да работи по-добре. Склонни сме да направим още един малък компромис – да излъчим друга фигура за външен министър. Имаме достатъчно подготвени хора. Опасявам се обаче, че тук свършва компромисът. Ако си прекалено толерантен към нахалството, то може да се превърне в норма, а ти в глупак. Разговорите продължават. Аз призовавам за повече разум“, каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Кирил Петков отговори на ултиматума на Борисов: Няма да се наведем

„Ние сме в някаква колективна патология на възприемане кой какъв ще бъде в кабинета. Правилният разговор е кой колко работа е свършил. Има толкова несвършена работа. Колкото искам да бъда умерен, телевизионните преговори не са добър жанр. Изпуснатите възможности са много. Ако сме по-бързи и по-умни може да е различно. Бъдещето е в образованието и иновациите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Съгласен съм, че българските политици не чуват достатъчно и трябва много внимателно да слушат гласа на българската индустрия. На първо място стои темата с професионалното образование и подготвянето на кадри", добави той.

Дончев коментира и скандала в съдебната система, след убийството на Мартин Божанов – Нотариуса. „Всеки подобен клуб в прав система е тумор, който разяжда плътта ѝ отвътре. Колко още нотариуса имаме около съдебната ни система? Знаят ли службите? Политиците дължим на всички граждани максимална прозрачност и честност за изборът на ръководства на регулаторите“, заяви той.

„Никого не искаме да плашим с избори. Кондицията ни за избори е висока, но никой не иска предсрочни избори. В момента има трус. Боя се, че критичното количество мъдрост е нужно на колегите. Основният проблем е резултат и институционалната работа за обществото“, каза още той.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2104 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
????

2024.02.09 | 20:38

20
"Другарю"Дончев,КЪДЕ е ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ ???? А,ПАРИТЕ за него ?????????????? Къде са ??????????

2024.02.09 | 20:36

19
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
ИПО-ЛЕКО

2024.02.09 | 20:19

18
С.БЕЛОТО.ДАВИ Е..........ПОКОЛЕНИЕТО
ЩОМ.ВИ

2024.02.09 | 20:17

17
Е.ДАЛ.УЛТИМАТУМ ЩЕ.ИЗПЪЛНЯВАТЕ. ЯВНО.В.РЪЦЕТЕ.МУ СТЕ

2024.02.09 | 19:38

16
Тоя хомосексуалист откъде изпълзя?
РОЖБАТА

2024.02.09 | 19:26

15
НА.МАГАРЕТО.НЕ.Е АРАБСКИ.КОН.(ЧИЧО БЛАГОИЗТЕЗАР)

2024.02.09 | 19:24

14
grobarski bokluk stiga sas tezi cirkove i na decata e iasno tce vie shte se razberete vav imeto na krajbite i parite
ЗНАЧИ

2024.02.09 | 19:19

13
ПЕДАЛИТЕ.ЗНАЯТ.ЗА.ИГРИТЕ ВИ

2024.02.09 | 19:02

12
Немога даго гледам този лизач.
тиква

2024.02.09 | 18:46

11
до 8 баце м айка ти я видях на околовръстното лапа п ишки

Добави коментар

Водещи новини