Вучев от ГЕРБ-СДС: Подкрепихме не човека, а излизането от ситуацията в СОС

  • 09 февруари 2024 08:46

  • 324
  • 5
Вучев от ГЕРБ-СДС: Подкрепихме не човека, а излизането от ситуацията в СОС
© Фейсбук

Добрата новина от вчера е, че започна работата на Столичния общински съвет. Компромисите, които бяха направени и на национално ниво от страна на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, бяха огромни. Сега също правим огромен компромис, подкрепяйки в СОС не точно човека, но самото излизане от ситуацията. Това обясни пред БНР общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Димитър Вучев.

Според Вучев те са подкрепили кандидатурата на Цветомир Петров за председател на Столичния общински съвет, за да може "работата да се отпуши".

След среднощния екшън в СОС - има ли ново мнозинство на опозицията?

Относно срока, който бе обявен за заемането на председателското място – до юли, Вучев уточни, че това е "джентълменско споразумение между групите".

"В крайна сметка се случи добро решение за София", смята Вучев. Според него са били изгубени 3 месеца, в които не се е случило нищо, а градът е в застой и упадък.

"Компромиси бяха направени от всяка от групите. За нито една от политическите групи не беше лесно това решение. Работата за града трябва да започне", коментира Димитър Вучев в предаването "Преди всички".

"Ключови комисии са всички - решения във всички сектори трябва да бъдат взети. Този застой, в който изпадна градът ни, изисква мерки във всички направления. Всяко едно решение се гледа от максимален брой общински съветници", каза още общинският съветник по повод разпределението на комисиите.

Бонев първо благодари на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за подкрепата, после излезе с различен пост в социалните мрежи, коментира Вучев.

Видяхме едни грозни сцени, протакване, процедурни хватки и напускане на залата от страна на ПП-ДБ-СС, допълни той. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
324 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 10:43

5
❤️ Г­о­р­е­щ­и­­­ ­­­м­­­о­­м­­­и­­­ч­­­е­т­­а­­ ­­в­и­ ­о­­­ч­а­к­­­в­­а­­­т ­­­-­­ X­1­­­8­­­.­­F­­U­­N

2024.02.09 | 13:02

4
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
НОВИТЕ БОЛЯРИ ОТ

2024.02.09 | 09:20

3
ДАР ДАНС СИМЕОНОВО НА ДРЪВНИКА! СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЖИВИ НА КОЛОВЕ!
СМЪРТ НА

2024.02.09 | 09:18

2
С ВИНСКИТЕ ПСЕТА!
ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ

2024.02.09 | 09:08

1
ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ

Добави коментар

Водещи новини