Лена Бориславова за ротацията: Публично страдание от шпиц команда - типичен герберски маниер в опит публично всичко да се взриви

  • 08 февруари 2024 08:19

  • 2796
  • 27
© Нова тв

"От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ходят по телевизиите и се жалват за ротацията". Това каза в ефира на Нова тв Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"Важно е да видим какво би работило за държавата. Виждате какво се случва по света", добави тя.

"Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С е признат навсякъде в света, ето днес ще се види с Марк Рюте, нека продължи така, с добрата си работа".

"За нас следващият премиер е Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, както сме поели ангажимент да гласуваме. Работата на кабинета трябва да продължи съгласно утвърдената програма и приоритети", каза Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

Относно персоналния състав на кабинета тя посочи, че националните органи на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще вземат решения в кои министерства работата е вървяла достатъчно убедително и в кои не.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е добре приет и разпознат в Унгария, от друга страна обаче лидерите на ПП имат своето признание от други световни лидери. Нека припомним на колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, че имат всички регулатори и цялата държавна администрация, в кабинета също имат експерти и то по предложение на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Ние от ПП имаме забележки към работата на Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, но не по отношение на Шенген, а относно казуса на Мартин Божанов- Нотариуса", каза Бориславова.

"За хората не е от значение на кого му се пътува, а кой върши работата и дава резултати, така че нека не навлизаме в махленски истории", заяви тя по отношение на твърдението, че Денков иска да е външен министър, защото му се пътувало.

Лорер смята, че Денков трябва да е външен министър, въпреки това не е притеснен за ротацията

"Водят се преговори, на масата се поставят и политически имена за поста на министри, но засега няма да коментирам. Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С трябва да се разберат", категорична е тя.

"В момента, ако зависи от мен, бих казала, че не е време за избори", добави тя.

Управлението не е на всяка цена, но решението на ПП/ДБ остава да се подкрепи кабинет с мандата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, с премиер Мария Габриел и с минимални промени в състава.

Този разговор, който в момента се води, е публично страдание от шпиц команда - типичен герберски маниер в опит публично всичко да се взриви. Такава оценка на последните два дни даде Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

Според нея с този маниер ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в искат да предоговорят всичко, тъй като "апетитът идва с яденето". Бориславова обаче заяви още веднъж убеденост, че ротацията ще се случи, както е договорена и с минимални промени след оценка и анализ, който в момента се прави.

По думите й, ако Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: действително има документ, в който да е записано това, което твърди, е щял вчера в студиото да дойде с документа и да го размята публично.

От "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" смятаме, че както ние сме в коалиция с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", така и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са в коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. По всички важни теми се появява и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Относно избора за председател на СОС Бориславова коментира: Трябва да се спре това, което се случва, да се вземе решение и СОС да заработи. Защото, ако искаме да има резултати, трябва да се работи.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2796 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
нарко зеленски

2024.02.08 | 08:52

1
ужас
Лена на Киро и Миро

2024.02.08 | 08:52

2
Ленчето от Парапета се опита да командва държавата по гръб от леглото на Киро Тъпото държейки го за оная му работа но не и се отдаде. някои жени го могат но те освен нещо между краката имат и нещо между ушите а при Лена Мустака точно това между ушите липсва.
еугЛена Парапетова

2024.02.08 | 09:08

7
Обръсни се ма Ленче. В качеството на каква се изказва? - на официална метреса на Киро Тъпото ли?
БАЙ Ставри

2024.02.08 | 08:54

3
Лена, лена гладна хиена На бъдещи избори жална ви майка....
Иван Боюклиев

2024.02.08 | 15:46

24
Защо би примат?
ГРАЖДАНИН

2024.02.08 | 08:54

4
ТАЯ ОТ КЪЕДЕ СЕ ПРЪКНА
Пак ли парапетната госпожа

2024.02.08 | 09:05

5
До кога ще ни навирате жената от парапета? Не знам за шпиц команди, но тези със сигурност повече никога няма да се докоснат до власт! Продажни некадърници
БРЕ

2024.02.08 | 09:08

6
МАМИЧКАТА.ТИ И.ПЕРАЧКА.СРАМА НЯМАШ
БРАВО

2024.02.08 | 09:09

8
Майко мила какъв боклук. Коя си ти глупачко. Променкаджии. Сравнява Денков с Борисов УЖАС. гаджето на простото се изевява в телевизията да ги защитава.
Батко

2024.02.08 | 09:09

9
Яж говна, пачавро долна!
СТРАХУВАТ.СЕ

2024.02.08 | 09:09

10
ОТ.ИЗБОРИТЕ.КАТО ДЯВОЛ.ОТ.ТАМЯН
Яна

2024.02.08 | 09:17

11
Тая що не кърми у дома ами е тръгнала да смущава ефира с тъпизми.Боклук до боклука ,мила моя майнольо.

Добави коментар

Водещи новини