Мария Габриел: България може да бъде регионален иновационен хъб

  • 29 януари 2024 15:03

  • 714
  • 1
Мария Габриел: България може да бъде регионален иновационен хъб
© Фейсбук

България може да бъде регионален иновационен хъб, в центъра на който са талантите, новите технологии и инвестициите, написа във Фейсбук вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Тя се е срещнала с посланиците в България на държави извън ЕС. Това е регулярна работна среща, която провеждаме на всеки няколко месеца в този формат, обяснява Габриел.

"Стабилност, иновации, стратегически партньорства - това са трите послания, на които наблегнах на днешната среща. България е фактор за стабилност в Черноморския регион и Югоизточна Европа. България надгражда стратегическите партньорства както с традиционни, така и с нови партньори. Обединени, с взаимно уважение и прагматично сътрудничество, можем да се справим с глобалните предизвикателства. Благодаря на посланиците за позитивното отношение и очаквам с интерес следващата ни среща", написа Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Мария Габриел е домакин на младежка конференция

Как България да се превърне в регионален иновационен хъб, обсъди миналата седмица Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова с министъра на инвестициите на Кралство Саудитска Арабия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
714 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.30 | 00:17

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини