Депутатите избраха Борислав Белазелков и Десислава Атанасова за конституционни съдии

  • 19 януари 2024 12:45

  • 3761
  • 17
© Булфото (архив)

Депутатите избраха Борислав Белазелков и Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, за конституционни съдии. Кандидатър на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на получи подкрепа от 159 народни представители, "против" гласуваха 65, нямаше въздържали се. Номинацията на ПП-ДБ бе избран със 154 гласа, като "против" гласуваха 63 народни представители, въздържали се нямаше. Кандидатът на "Възраждане" Цвета Рангелова не спечели достатъчно гласове, за нея гласуваха 42 народни представители, "против" бяха 105, а 68 гласуваха "въздържал се".

Мандатът на новите конституционни съдии ще бъде девет години, гласува още парламентът.

От парламентарната група на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" излязоха с декларация срещу дезинформацията. "Дезинформацията е оръжие, което може да унищожи демокрацията. Дезинформацията може да служи дори за насърчаване на насилие. Тя е целенасочена, зловредна и цели да предизвика негативни реакции. Важно е да бъдем критични, да имаме повече доверие в институциите, да бъдем наясно с емоциите, да четем, да сме любознателни и любопитни и да проверяваме информацията по няколко пъти. Истината винаги побеждава, но победата никога не е гарантирана в условията на хибридна война", това заяви от парламентарната трибуна Искрен Митев във връзка с разпространената информация, че стихотверението "Аз съм българче" ще бъде бъде премахнато от учебната програма. 

Митев бе категоричен, че "Аз съм българче" няма да бъде премахнато от образователната програма и няма да се демонтира паметникът на Шипка. По думите му "Школо" не продава данните на българските деца, а е пример за това как България се развива и компания показва добри резултати.

От "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" пък излязоха с декларация свързана с енергетиката. 

"Вече е факт, че сме вносители на електроенергия. Отправихме много предупреждения за енергийните закони, всички експерти отчитат пропуските в тези закони, но според премиера Денков това са фалшиви новини. Българската енергетика се унищожава, а министърът на енергетиката раздава пари "на аверите си" с проекти". Това заяви в декларация Павел Митова от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Като пример за такъв проект тя посочи "водородната долина" на министъра. "Само с 0,06% ще намали въглеродния отпечатък затварянето на централите ни, но ще ощети държавата ни", каза тя. Тя представи списък с фирми, свързани с така наречената "водородна долина", които, по думите ѝ, ще получат финансиране по ПВУ. 

"Фирмите вече били класирани, а финансиране печелят големи предприятия в енергетиката. Всички "печеливши" са приближени на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Правят долина на зелен водород в района на Мариците. Наблюдава се унищожение на българската енергетика. ИТН няма да гледат това унищожение безмълвно. Енергийната система ще загуби способността си да балансира, а токът за бита ще поскъпне, като шепа тарикати стават скорострелно милионери. Още по време на първия вот на недоверие към кабинета на тема енергетика казахме, че ще станем вносител на енергия и данните сега потвърждават тезата ни, допълни Митова. 

В парламента гласуват номинациите за нови конституционни съдии

Междувременно парламентраните групи представиха кандидатите си за конституционни съдии. 

Кандидатурата на Борислав Белазелков бе представена от Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са. По думите му Белазелков е специалист по гражданско и гражданско-процесуално право. "Съдия е във Върховния касационен съд (ВКС) над 20 години. Участвал е в реформи в търговското законодателство, гражданския процес, нотариалната дейност, принудителното изпълнение, въвеждането на електронните документи. Една от основните му каузи е защитата на независимостта на съда като основен гарант за демократичното развитие на България и защита на правата и свободите на гражданите. От групата на ПП-ДБ считаме, че Белазелков не само отговаря на критериите за заемане на длъжността конституционен съдия, а че категорично притежава всички професионални и нравствени качества да изпълнява достойно тази длъжност", добави Минчев. 

Десислава Атанасова е един от най-опитните парламентаристи, била е министър на здравеопазването и има необходимия юридически стаж за заемане на длъжността конституционен съдия, припомни Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. "Тя изключително добре познава законодателния процес и нормативните актове и е вносител на 316 законодателни инициативи, включително за изменение и допълнение на Конституцията. Считаме, че богатият ѝ опит в законодателния орган ще допринесе положително за дейността на КС", каза още тя. 

Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика представи кандидатурата на "Възржадане" - Цвета Рангелова. "Цвета Рангелова има повече от 21-годишен юридически стаж. Тя има богата адвокатска практика.  През целия ѝ професионален път до настоящия момент работата ѝ е свързана с осъществяваната от нея правна защита във всички сфери на правото. Тя се ползва с добра репутация сред колегите си, често е сред избраните делегати за ежегодно провежданите общи събрания на адвокатите в страната", отбеляза Костадинов. 

От "Възраждане" отправиха критики към номинацията на ПП-ДБ Борислав Белазелков. Депутатът Петър Петров цитира решение на Белазелков от 2021 г., според което той е осъдил парламента, ВКС  и държавата за 1 млн. лв. "Не мога да си представя, че Народното събрание ще избере за конституционен съдия човек, който е осъдил Народното събрание", добави той. Петров се обърна и към Бойко Рашков като го попита дали знае кое е общото между двамата. "Освен, че сме народни представители, другото общо е, че и двамата сме препитвали Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Това, което ни различава е оценяването. Моето ще го видите след малко", каза още Петров. 

След 15 минутна почивка от "Възраждане" излязоха с нови "притеснения" към кандидатурата на  Белазелков. Те са свързани с позицията на кандидата за конституционен съдия за еднополовите бракове. Маргарита Махаева изказа притеснения и за позициите на Белазелков за ратифицирането на Истанбулската конвенция, както и за практиката на Конституциония съд. "Не съм убедена, че Белазелков разбира свойството и ролята на Конституцията за функционирането на националната държава. Той прегърнал като идея заличаването на конституционната ни идентичност", отбеляза още Махаева.

В разгара на дебата Георги Свиленски от БСП повдигна въпроса на чие място ще бъде избрана Цвета Рангелова. Според решенията кандидатът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Борислав Белазелков е избран на мястото на Анастас Атанасов, а кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, - на мястото на Гроздан Илиев. В проекторешението за кандидата на "Възраждане" няма записано на чие място е избрана. В отговор на Свиленски, Делян Пеевски се провикна - "На мястото на Янаки Стоилов". Свиленски на свой ред припомни, че Стоилов е назначение на президента Радев. "В края на мандата след девет години, господин Стоилов ще си изкара мандата и след девет години на негово място ще влезе Цвета Рангелова. Ако имате нещо против, може да излезете и да направите реплика", добави депутатът от БСП. 

Председателят на парламента разясни, че проекторешенията са изготвени по азбучен ред на първото име и че ако Белазелков или Атанасова не съберат необходимото мнозинство, то проекторешението за Цвета Рангелова би се променило и би записано на чие място влиза.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3761 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
БАНКИАНСКАТА ЛЕПА БЕРЕНА

2024.01.19 | 09:22

1
☞⚡Бoлшeвикo-милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилотo пpoмeни дaтитe нa чepkoвнитe пpaзници в чеpkoвния kaлeндap, изби бългаpckитe cвeщенници, cлoжи нa тяxнo мяcтo мyтpо-милициoнepи oт пoпckият oтдeл нa ДC-KГБ и пpeвъpнa чepkвaтa в дoм нa Caтaнaтa❗❗❗⚡: tiny.cc/veozuz ☞☀️✅Нa 21-ви Април пoчeтoxмe cвeтитe aпocтoли Иpoдиoн, Aгaв, Pyф, Acинkpит и Epмий oт Ceдeмдeceттe aпocтcли✅☀️: x.gd/KIUxf ☞☀️✅Нa 12-ти Юли пoчeтoxмe «+++ Cвeтитe cлaвни и пpexвaлни aпocтoли Пeтъp и Пaвeл – Пeтpoвдeн»✅☀️: x.gd/vEKAw ☞☀️✅Нa 2-ри Aвгycт пoчeтoxмe «+++ Cвeти cлaвeн Пpopok Илия – Илиндeн»✅☀️: x.gd/Dzdr9 ☞☀️Нa 21-ви Ноември е cъбopa нa Cвeти Apxaнгeл Mиxaил и дpyгитe н●e●б●e●c●н●и бeзплътни cили☀️: x.gd/fsYrz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ☞☢️Oт 78 гoдини лykaвият вилнee в pуcko-тypckия жидo-милициoнepo-цигaн-KЛOЗEТ-БГ❗❗❗☢️: tiny.cc/zc7wuz ☞⚡Дъpжaвaтa oтдaвнa нe e бългapcka, caмo дeтo зoмбиpaнoтo cтaдo нe гo знae❗❗❗: tiny.cc/gwfzuz ☞⚡Нa милициoнepo-koмyниcтичecka-чepkвa нe xoдя, вяpвaм във вceлeнckият Бoг и нямaм нyждa oт милициoнepи-лъжe-пoпoвe-пocpeдници❗ ☞⚡Чеpквитe в Бългapия ca пoдeлeния нa ДC, a пoпoвeтe ca гнycни милициoнepи-дoнocници c paco и kилимявka❗❗❗ ☞⚡Тoвa ca пoпoвe нa cвoдницитe, нa мyтpитe, нa бaндититe и нa мaнгaлитe, a нe нa бългapcкият нapoд❗ ☞⚡Вcъщнocт мнoгo пoпoвe ca цигaни-бългapoмpaзци❗ ☞⚡Бългapckaтa чepkвa e мacoнизиpaнa oщe в 12-ти вek❗ ☞⚡⚡⚡Нaвcякъдe в чepkвитe мoжeтe дa oтkpиeтe мacoнckи cимвoли, нaпpимep чepнo-бeлият шaxмaтeн пoд нa чepkвaтa в гpaд Пoпoвo kaтeгopичнo пokaзвa, чe тoвa e xpам нa мacoни-caтaниcти, в koйтo сe извъpшвaт caтaниcтkи pитyaли c чoвeшkи жepтвoпpинoшeния❗❗❗⚡⚡⚡: tiny.cc/txytuz ☞⚡Инфилтpиpaни ca тoлkoвa caтaниcти, koлkoтo e билo нeoбxoдимo зa дa paбoтят cpeщy нeя и зa нeйнoтo caтaнизиpaнe❗ ☞⚡Вcичkи зaдyнaйckи пoпoвe ca нa xpaнилka в Mockвa или Aтинa❗ ☞⚡Пpaвocлaвнитe пoпoвe ca мpъcни пeдepacти и чeнгeтa-доносници, a kaтoличeckитe ca пeдoфили и зooфили❗ ☞⚡Чepkвaтa пpoпoвядвa лъжe-xpиcтиянcтвo и cлyжи нa мaмoнa❗ ☞⚡Bиcokoпocтaвeният тypckи oфицeр нapeчeн «вceлeнckи пaтpиapх Bapтoлoмeй I», e пoддpъжниk на Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя❗⚡: x.gd/aeArF ☞⚡Иcтинckaтa Вяpа в Бoгa, нямa нищo oбщo c чepkвитe и лъжe-пoпoвeтe-мyтpи❗ ☞⚡Xopa, нe влизaйтa в чepkвитe нa чepвeният caтaнинckи opдeн❗ ☞⚡Нa вяpвaщ във вceлeнckият Бoг чoвek, нитo чepkвa мy тpябвa нитo няkakъв пoдъл бoлшeвишkи пoп-дoнocниk oт ДC и KГБ❗ ☞⚡Плoвдивckият митpoпoлит Hиkoлaй, e бългapckият Bлaдимиp Гyндяeв, бaщa мy e милициoнep oт шecтo yпpaвлeниe нa дъpжaвнa cигypнocт❗❗❗⚡: 350.my/HfKYQCET ☞⚡⚡⚡..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…Пpokлeтo дa e цялотo ДC-AБпФK-Милициoнepcko koтилo-бългapoyбийци❗❗❗❗❗❗ ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/b9z4vz ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe koитo изkлючвaт бyшoните и cпиpaт тoka нa cъceдитe cи, PAK и CEMETO им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/6tz1vz ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пoпoвeтe, xoджитe, вyдy-мaгьocницитe, вeщицитe и шaмaнитe пpaвeщи ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/hwczuz ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/6tz1vz ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пopъчитeлитe нa ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗ … Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/6fk2vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ ➤▶️☢️☮️Цъpkвaтa нa ГPEXA❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/n1
БАНКИАНСКАТА ЛЕПА БЕРЕНА

2024.01.19 | 09:24

2
Кандидат П..а..ч..а..в.р..и..т..е в Т(Р)АНС преминават през Комисия по А..н.а..л..н.а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим.Пачаврите-Доносници от СтанишевскияЬ Г..е..й Б..а.р.д..а.к Т(Р)АНСЬ , филиалЬ наЬ КГБЬ се разделят на ТРИ категории: 1. ЩатнаЬ П..а..ч..а..в.р..а --АгентЬ , доказана П..а..ч..а.в..р..а -на заплатаЬ. 2. Нещатна П..а..ч..а..в..р.. а--СътрудникЬ , недоказанаЬ все ощеЬ П..а..ч..а..в..р..а.. Ь- наЬ ХонорарЬ. Улична П..а..ч..а..в.р.а -- МУТРАЬ , получаваЬ колкотоЬ сиЬ заработиЬ сЬ РекетЬ , ОтвличанияЬ и УбийстваЬ на Българи. Тази позиция се открива специално за К..о..п.е..л.е..т..а..т.а -Престъпници от БОП(Ь) като Руската М..а.с..т.и..я .Ь ГроздановЬ завършилаЬ РабФакЬ вЬ МоскваЬ , арестуванаЬ за рекетЬ с дваЬ килограмаЬ КОКАИНЬ и АйдуцитеЬ муЬ от БОП(Ь) ПазарджикЬ . Ш..В..Е..С..Т..Е..Р..И..Т..Е от С..е..р.Г.е.й.Ь Б..а..р..д..а..к..а Т(Р)АНСЬ трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! ПазарджишкотоЬ МилиционерскоЬ Г..о..в..е..д..о е доказаноЬ най- т.. ъ..п..о..т..о Г..о..в..е..д..о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к..е..н.е..ф.Ь създаден преди 137Ь годиниЬ от РускиЬ д..е..г..е..н..е..р..а..т...и за 32 тона злато. М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И. З.М .Е..Т , У.Т.А..Й..К..А , Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д, С.У..Р.О.Г.А.Т . , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П..О..Д.. Ч.О.В.Е..К.Ь , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ . ДА СЕ ЗНАЕ ! Кой му Скъсат Х..А..Л..К..А..Т..А го Вербуват за К..У..Р..В..А -ДОНОСНИКЬ вЬ Т(Р)АНСЬ , катоЬ ЦветлинЬ ЙовчевЬ ! Кой му е Тесен Г..Ъ..З..А , ноЬ муЬ еЬ ШирокаЬ УСТАТАЬ го Взимат за К..О.П.Е.Л..Е -М..И..Н..Е..Т..Ч..И..Я в ГДБОП(Ь) да Л..а..п..а П.И..Ш..К.И..Т..Е на Наркодиълърите като на БАГАТА Баща му ! К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от Филиала на КГБЬ в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..е..н..е..ф Т(Р)АНС се Набират и Назначават от Мъжката П...р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а. ВеликовЬ по известна като АгентЬ КирязовЬ от ДС(Ь) ! ПазарджишкатаЬ М..ъ..ж..к..а К..У..Р..В..А . Ь ВеликовЬ -М..а..н..г..а..с..а..р..я..н е ГАРАНТЬ за КачествотоЬ наЬ МатериалаЬ вЬ Т(Р)АНСЬ ! Кой му С..К..и..н..а..т Х..А..Л..К..А..Т..А го Вербуват за К..У..Р..В..А -ДОНОСНИКЬ вЬ Т(Р)АНСЬ , катоЬ ЦветлинЬ ЙовчевЬ ! Кой му е Тесен Г..Ъ..З..А , ноЬ муЬ еЬ ШирокаЬ УСТАТАЬ гоЬ ВзиматЬ заЬ К..О.П.Е.Л..Е -М..И..Н..Е..Т..Ч..И..Я в ГДБОП(Ь) да Л..а..п..а П.И..Ш..К.И..Т..Е на Наркодиълърите като на БАГАТА Баща му ! К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е отЬ ФилиалаЬ наЬ КГБЬ вЬ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..е..н..е..ф Т(Р)АНС се Набират и Назначават от Мъжката П...р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а. ВеликовЬ по известна като АгентЬ КирязовЬ от ДС(Ь) ! ПазарджишкатаЬ М..ъ..ж..к..а К..У..Р..В..А . Ь ВеликовЬ -М..а..н..г..а..с..а..р..я..н е ГАРАНТЬ за КачествотоЬ наЬ МатериалаЬ вЬ Т(Р)АНСЬ ! Банкянското Г.О.В.Е.Д.О и то там ! Наденало шлифера на ЦецуЬ rb.gy/lpqy1m , турило 1 каскетЬ , И..з.с.р.а.л..о се брутално ваЬ в.к. Ь РаботническоУЬ делоЬ , набуталоЬ 10 непълнолетни девоийки (бели робини ) у джипо , фанало се за у..и..Я и ги помъкнало на КюстенМиндил .. на баняЬ . !! а..а ПРОЗЗЗЗ...П.“РОЗЗЗЗ.. ПРОЗЗЗЗЗ тоаа г.н.у.с.е.н П.е.Д..О.ф.И.л ..п.роззз като Г.Ъ.З МИЦИФАЙкиЬ умрели у ПАРАДли.фа патрахулкие опелиеЬ ТА и МОООР ! hole in the pumpkin С,в,.и,н,к.и -Ч.е..р..в..а - Б,,Ъ,,Л,,Г,,A,,Р,,О,,, УБИЙЦИ: БokoЬ ГoмнoтoЬ oтЬ БpeгЬ , целуваЬ ръкатаЬ наЬ ДоганЬ -СополаЬ отЬ ДръндарЬ
ПолУСиОНЕРСКи мУРВИ

2024.01.19 | 09:58

3
РускитеЬ Окупатори Докараха 1944Ь ГодинаЬ КомуниститеЬ иЬ МилиционеритеЬ отЬ СелатаЬ сЬ КАРУЦИЬ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с К..А..Т..А..Ф..А..Л..К..И ! КомунистаЬ НямаЬ МайкаЬ иЬ БащаЬ , РодЬ иЬ РодинаЬ ! КомунистаЬ еЬ ИнтернационалистЬ ТоестЬ К..о..п..е..л..е..Ь иЬ РаждаЬ К..о..п..е..л..е..т..а ! . КомунистиЬ , ДецаЬ наЬ КомунистиЬ , ВнуциЬ наЬ КомунистиЬ -САМО ДО СТЕНАТА ! МилиционериЬ, ДецаЬ наЬ МилиционериЬ , ВнуциЬ наЬ МилиционериЬ -САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! ОрденЬ СтараЬ ПланинаЬ заЬ ТираджиятаЬ ! КОВЧЕГЬ от Млада Върба заЬ МИЛИЦИОНЕРАЬ иЬ НеговотоЬ СемействоЬ ! Само И..Д..И..О..Т Може да УБИЕЬ МилиционерЬ , а да Остави СемействотоЬ му Живо ! ТрагедияЬ ! ЗагиналиятЬ полицайЬ наЬ "ТракияЬ " оставяЬ двеЬ децаЬ , спасилЬ чуждо предиЬ времеЬ ПРАЗНИКЬ !!! Дано Прерастне в ТЪРЖЕСТВОЬ !!! МъртваЬ МилиционерскаЬ С..В..И..Н..Я. Ь -Празник за Човешкия Род. МъртвоЬ СемействоЬ наЬ МилиционерскаЬ С..В..И..Н.Я.Ь -Тържество за Българския Народ. БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙЬ ЕЬ КОМУНИСТЬ, ТОЙЬ НЕЬ ЕЬ ЧОВЕКЬ ! КОЙЬ ЕЬ МИЛИЦИОНЕРЬ, ТОЙЬ ЕЬ П..О..Д..Ч..О..В..Е..К. Ь ! КОМУНИСТЬ ИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНОЬ , НЕ ПО ЕДИНИЧНО !!! П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..А СтаниЬ шевЬ ОтглеждаЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А наЬ БойкоЬ БорисовЬ иЬ наЬ ДелянЬ ПеевскиЬ отЬ МОНИКАЬ ! К..У..Р..В..И..Т..Е наЬ БойкоЬ БорисовЬ БройЬ НяматЬ , КатоЬ КЮЛЧЕТАТАЬ ! ПеескиЬ сеЬ ОказаЬ НавсякъдеЬ УспялЬ – ДориЬ ПриЬ МоникатаЬ . УспялЬ еЬ НайЬ -СетнеЬ иЬ вЬ ЛюбовтаЬ . НиколайЬ ГацевЬ : П..е..д..е..р..а..с..т..а .Ь СерЬ г.е.й.Ь СтаниЬ шевЬ ОтглеждаЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..О наЬ БойкоЬ БорисовЬ отЬ МоникаЬ ЙосифоваЬ ! МоникаЬ СтанишеваЬ Работи за БойкоЬ отЬ 2009-аЬ , МъжътЬ й СерЬ г..е..й..Ь СтаниЬ шевЬ не РевнуваЬ , чеЬ заЬ ЖенаЬ муЬ иЬ БорисовЬ сеЬ Носят Горещи СлуховеЬ ! ЯнеЬ ЯневЬ : ДелянЬ ПеевскиЬ ВодешеЬ П..Р..О..С..Т..И..Т..У..Т..К..А..Т..А МоникаЬ ЙосифоваЬ (СъпругатаЬ наЬ СтаниЬ шевЬ ) ПрЬиЬ БойкоЬ БорисовЬ , ДокатоЬ ТойЬ БешеЬ МинистърЬ -ПредседателЬ даЬ ПравятЬ ТРОЙКАЬ ! ТоваЬ КазаЬ ЯнеЬ ЯневЬ вЬ ИнтервюЬ заЬ АгенцияЬ ПИКЬ ! ДА СЕ ЗНАЕ ! СерЬ г.е.й.Ь ЯКОВЬ СтаниЬ шевЬ П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т . Ь ! НаЬ ВенциЬ ЙосифовЬ П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а..т..а .Ь (СекретаркатаЬ) МоникаЬ ДвеЬ Сурогатни К..о..п..е..л..е.т.а муЬ И..З..С..Р..А. ДА СЕ ЗНАЕ ! Всеки Истински БЪЛГАРИН Трябва да Стане Т..е..р..о..р..и..с..т , Като Христо Ботев и Васил Левски ! З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..Е..Н..Е..Ф..Ь 77Ь годиниЬ сеЬ УправляваЬ отЬ КомунистиЬ иЬ МилиционериЬ, Тоест Терористи иЬ УбийциЬ и от ДецатаЬ иЬ ВнуцитеЬ на Тези ТерористиЬ и УбийциЬ ! Срещу Терористи и Убийци се Действа и ще се Действа САМО и ЕДНСТВЕНО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА. Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТЬ или МИЛИЦИОНЕРЬ , Колкото да Избиеш ДецатаЬ и ВнуцитеЬ му, за да не се Възпроизвеждат И..З..Р..О..Д..И ! Не че К..о..п..е..л..е..т..а..т..а и К..у..р..в..и..т..е И..З..С..Р..А..Н..И в СемействаЬ на ЧленовеЬ на БКПЬ , МВРЬ , ДСЬ и Т(Р)АНС Могат да се Нарекът Деца ! КОЙЬ ЕЬ КОМУНИСТЬ, ТОЙЬ НЕЬ ЕЬ ЧОВЕКЬ ! КОЙЬ ЕЬ МИЛИЦИОНЕРЬ, ТОЙЬ ЕЬ П..О..Д..Ч..О..В..Е..К. Ь ! КОМУНИСЬТЬ ИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНОЬ , НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! ИЗБИВАЙТЕ ДецатаЬ на К..О..П..Е..Л..Е..Т..А от БКПЬ и К..У..Р..В..И отЬ МВРЬ иЬ ДСЬ за да Няма РускиЬ Л..А..Й..Н..А ! K..O..П.Е..Л..E..Т.О ДрагомирЬ ЗаковЬ НазначеноЬ за З..а..д..у..н..а..й..с..к..и...Ь МинистърЬ на ОтбранатаЬ е ПoтомственоЬ ! БащаЬ му ВалериЬ ДенчевЬ ЗаковЬ е Щатна К..У..Р..В..А от ДСЬ ! ДА СЕ ЗНАЕ ! Не е Важно да УБИЕШ КомунистЬ или МилицонерЬ , а да И..З..Б..И..Е..Ш ДецатаЬ и ВнуцитеЬ му ! Не че К..о..п..е..л..е..т..а..т..а и К..у..р..в..и..т..е И..З..С..Р..А..Н..И вЬ СемействаЬ наЬ ЧленовеЬ наЬ БКПЬ , МВРЬ , ДСЬ иЬ (Т)РАНСЬ МогатЬ даЬ сеЬ НарекътЬ ДецаЬ ! Семейство И..з..с..р..а..л..о КОМУНИСТЬ или МИЛИЦИОНЕРЬ е Бракувано СемействоЬ , Некачествено С..Е..М..Е , от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не И..З..С..Е..Р..Е Същото Л..А..Й..Н. .О ! ТроянскияЬ Ц..И..Г..А..Н..И..Н.Ь СашоЬ ДиковЬ По ИзвестенЬ КатоЬ СинаЬ на КУКАТАЬ ЗапочваЬ РаботаЬ в Ь ШоутоЬ на РускотоЬ К..О..П..Е..Л. .Е отЬ УчиндолЬ СлавиЬ ТрифоновЬ ИзвестноЬ КатоЬ СЛАВУЦАЬ , ЧенгетатаЬ СашоЬ ДончевЬ иЬ КрасимирЬ ГерговЬ сиЬ СъбиратЬ Б..о..к..л..у..к..а.Ь вЬ (БиЬ )Ь ТиЬ ВиЬ ДА СЕ ЗНАЕ ! КОЙЬ ЕЬ СИНАЬ НАЬ КУКАТАЬ ! БащатаЬ наЬ СашоЬ ДиковЬ – ДикоЬ еЬ БилЬ МИЛИЦИОНЕРЬ иЬ ЧленЬ наЬ БКПЬ , ЗатоваЬ ТроянскияЬ Ц..и..г..а..н..и..н.Ь СандоЬ ДиковЬ еЬ ИзвестенЬ КатоЬ "СИНАЬ НАЬ КУКАТАЬ " МайкатаЬ наЬ СашкоЬ ДиковЬ еЬ БилаЬ ДелегаткаЬ на ПетияЬ КонгресЬ наЬ БРПЬ (к)Ь , ВоденЬ отЬ СамияЬ ГеоргиЬ „ТарабатаЬ “ ДимитровЬ . ТазиЬ „ЧестЬ “ РазкриваЬ щоЬ за Т..В..А..Р..Ь еЬ БилаЬ тяЬ . НаЬ ТозиЬ КонгресЬ ПартиятаЬ сеЬ ПреименуваЬ наЬ БКПЬ иЬ ПревръщаЬ ТЕРОРА вЬ СвояЬ ОсновнаЬ ПолитикаЬ . К..У..Р..В..И.. Т..Е ..и..з..с..р..а..л..и МилиционериЬ особенноЬ ПазарджишкитеЬ даЬ свикватЬ с Черното Сукно и вареното Жито че не остана !!!

2024.01.19 | 10:55

4
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.19 | 12:47

5
ama razbira se bre prestapnicite si izbraha dostoini zashtitnici za da si kradat bez problemno.
доган мангала

2024.01.19 | 12:50

6
тиква мъртъв си няма да те спаси деса
АКО МЕРИШ ПО МОЯ, няма и толкоз

2024.01.19 | 12:54

7
ЯНАКИ СТОИЛОВ.... НЯМА ЛИ ДА УМИРА НАЙ СЕТНЕ ......
СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА БНР ...

2024.01.19 | 13:14

10
ПРЕДИ ДНИ НАПРАВИ ВНУШЕНИЯ, ЧЕ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА..НЕ Е ЗА ТАМ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ....., ТОВА ПРАВИ БНР ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАВИСИМО ... СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА НЯМА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ДА Е В БНР ......
КОСТА КОПЕЙКАТА

2024.01.19 | 13:09

9
ИСКА ДА СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ......,ААААААААХХХХХААААААА ...... ТОВА ОЗНАЧАВА,ДА НЯМА ХОРА В БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ .. АКО КОПЕЙКАТА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ .......,АААААААААААААХХХХХХХХ. ...
Цв

2024.01.19 | 12:58

8
Позорът и цирка в държавата продължават с пълна сила
СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА БНР ...

2024.01.19 | 13:15

11
ЗЪБАТАТА СФФФИИИНЯ СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА ....- .....ПРЕДИ ДНИ НАПРАВИ ВНУШЕНИЯ, ЧЕ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА..НЕ Е ЗА ТАМ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ....., ТОВА ПРАВИ БНР ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАВИСИМО ... СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА НЯМА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ДА Е В БНР ......
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2024.01.19 | 13:19

12
ВОЛГИН, ГОЛЕМИНОВА, СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА ..., СНЕЖАНА ....ЛИЛИ МАРИНКОВА ....., ПРЕВЪРНАХА БНР В ГАВАРИТ МОСКВА ....., .... ИИИЗЗЗРРРРООООДИИИИИИИ

2024.01.19 | 13:49

13
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини