Проф. Стоян Денчев: Доган напипва пулса на ДПС, целта му е да не се стигне до бойкот

  • 12 януари 2024 22:41

  • 1577
  • 4
Проф. Стоян Денчев: Доган напипва пулса на ДПС, целта му е да не се стигне до бойкот
©

"Мисля, че се стабилизира тази (не)коалиция, защото успяха да се разберат и може би сега проблемът с ротацията няма да носи същите проблеми, както преди. Отпуши се и промяната в Конституцията", коментира общественикът проф. Стоян Денчев в студиото на "Денят ON AIR".

По отношение на Шенген, той посочи, че ще бъде постижение, ако получим дата за присъединяване по суша тази година.

Очакванията му са ротацията да се случи по определения при договорката начин и Габриел ще бъде следващият министър-председател. 

"Денков няма да има нищо против Асен Василев да е вицепремиер, справедливостта изисква другия вицепремиер да бъде от ГЕРБ например", заяви гостът.

Пеевски категоричен: ДПС няма и не иска да влезе във властта

Пред Bulgaria ON AIR той изрази позицията си, че постовете в регулаторите няма да скарат партньорите в управлението. А ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е важна.

"Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще направи необходимото да се забележи конструктивната роля на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Без да имам пряка информация стигам до извода, че е имало недоволство в някои от структурите. Доган може да напипва пулса на неговата партия, има хора в низините, не случайно издигна кандидатурата на човек с турско име и мюсюлманско вероизповедание, за да има баланс в партията, да не се стигне до бойкот", каза проф. Денчев. 

Според общественика Атанас Атанасов е по-подходящ за председател на НС от Никола Минчев. А във връзка с промените в Конституцията изрази притеснение във връзка с двойното гражданство:  "Човек, който хабер си няма от ситуацията в нашата страна, идва и става министър, какво става със суверенитета на държавата?" 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1577 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ZMI

2024.01.13 | 10:38

4
Denchev e olizetvorenie na zadkulisieto na prehoda.Koeto govori -bez komentar.
Грозен циганин76

2024.01.13 | 04:22

3
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Гугъл. Архив . Новини Бг. Че че тръпки ме побиват, като го гледам Дзвер дойчева. Циганската вещица.

2024.01.13 | 00:47

2
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Xmiss.pw
Стоян

2024.01.12 | 23:55

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини