Владислав Панев от ПП-ДБ: Не мисля, че ДПС ще бъдат вписани в каквото и да е управленско споразумение

  • 11 януари 2024 18:47

  • 878
  • 9
Владислав Панев от ПП-ДБ: Не мисля, че ДПС ще бъдат вписани в каквото и да е управленско споразумение
© БНТ

В тази конфигурация е много трудно да бъде осъществена бърза и дълбока промяна. Според мен основаната цел е доверието на обществото в правителството да бъде на много по-високо ниво, защото реформи не могат да бъдат извършвани без доверие. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-председателят на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Владислав Панев.

В отговор на въпрос той отбеляза, че влизането на България в Шенген по въздух и море е успех. 17 г. след влизането ни в Европейския съюз не успявахме да влезем дори и по въздух. Сега сме сложили крак на вратата и се надявам, че пътят към влизане и по сухоземните граници ще бъде много по-кратък. Вижда се светлина в тунела. Най-важното в момента в България е да направим реформите, да повишим доходите, другото ще дойде, заяви Панев.

Миналия юни Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова много мъдро бяха оставени да конструират кабинета. Надявам се при ротацията да се случи нещо подобно. Имената не са важни, важното е Министерският съвет да работи. Имам някои забележки към министрите, въпросът е полуреформите да станат истински реформи, посочи зам.-председателят на ПГ на ПП – ДБ.

Попитан дали в ПП – ДБ имат доверие на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, той посочи: "Винаги имаме едно наум. Всичко може да се обърка по всяко време, но обикновено временните неща са най-стабилните".

Лидерска среща на управляващите формации, обсъждат ротацията

Владислав Панев коментира и ролята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при управлението на страната.

Самите ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заявиха, че не искат да имат представители в изпълнителната власт. Що се отнася до регуларите, според мен промените няма да могат да станат много бързо. Но тук трябва да има и промяна в правилата, по които се правят промените, за да я няма практиката регулаторите да бъдат използвани като бухалки, заяви той.

В отговор на въпрос дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с щ бъдат вписани в евентуално коалиционно споразумение между ПП – ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Панев каза: "Не мисля, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще бъдат вписани в каквото и да е споразумение. Но според мен споразумение трябва да има".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
878 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
фффффффффф

2024.01.12 | 11:33

9
Мирчев, кого заблуждаваш?
Секирата

2024.01.12 | 10:33

8
Те управляват без да са вписани, където и да било!

2024.01.11 | 22:53

7
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.11 | 21:27

6
НИКАКВА РОТАЦИЯ, ЩЕ ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И В ЗАТВОРА

2024.01.11 | 20:57

5
Много си зле
тнвм

2024.01.11 | 20:19

4
дА, ДОБРЕ, НО ТИ СЕ ВПИСА СЪС СНИМКАТА....В АЛБУМА.....С ....МНОГО СИ СЕНЗИТИВЕН! БРАВО!
ИВАЙЛО

2024.01.11 | 19:34

3
ДПС са партия която печели избиратели, защото са истински политици както и ГЕРБ-СДС. Делян пеевски като изявен депутат е перфектен, нищо че го гоплюха от ПП - така наречена промяна с донесение и го включиха с изфабрикувани доноси в някакъв си срещу лобиране, заплащане закон Магнитски.. ХОРА, отворете си широко очите!

2024.01.11 | 19:23

2
Владислав Панев от ПП-ДБ: Не мисля, че ДПС ще бъдат вписани в каквото и да е управленско споразумение А ЗАЩО? Те провеждат наравно с ГЕРБ-СДС най далновидната политика!

2024.01.11 | 19:02

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини