Кирил Петков посочи кой може да иска оставката на Хинков и коментира изказването на Асен Василев

  • 07 декември 2023 11:37

  • 3580
  • 8
©
Слушай новината Слушай новината

Помните ли как започна това правителство? То започна с акад. Денков и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. При тях си остават основните задачи и е много важно разделението на властите да бъде там. Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на каза, че всеки един министър трябва да си носи отговорността за действията и аз подкрепям неговите думи. Той каза лично за себе си, че ако бюджетът не бъде приет, той ще си даде оставката, за други оставки не е говорил. Истината е, че нито едно решение в "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) не се взима без всички лидери да са финализирали крайното решение. Идеята да се преразквазват телефонни разговори не е коректна. 

Това заяви в кулоарите на парламента Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от ПП-ДБ, който коментира поредния трус при управляващите, свързан с исканата оставка на здравния министър Христо ХинковХристо ХинковПроф. Христо Хинков е роден на 25 март 1953 г. в София. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на заради смяната на шефа на "Пирогов" и изявлението на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на от вчера. 

Асен Василев: Казах на Борисов, че няма как бюджетът на държавата да стане заложник на който и да е шеф на болница

"Вчерашното изявление на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на беше много ясно. Той каза, че не е негова работа да взема решение за оставката на министър Хинков. От тази гледна точка се опитва да се създаде някаква кризисна ситуация, а такава няма. Това, което трябва да се случи със здравния министър, е, че той трябва да бъде изслушан днес в комисия. Ако има някакви забележки комисията, трябва да му се кажат. Аз подкрепям акад. Денков за проверките на големите болници, не само "Пирогов". Връщаме се към институциалността и процедурите. Знам, че много хора искат чрез два телефонни разговори искат да си решат проблемите, но това вече няма да става. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си има собствено мнение и той го изказва по медиите. Колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да знаят, че при нас решенията се вземат, след като има цялостна лидерска среща. Индивидуалните медийни изяви нямат много стойност. Накрая решението се взема от акад. Денков и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Те са хората, които могат да поискат оставката на здравния министър", категоричен бе Петков.  

Борисов: Асен Василев даде рецептата как да се излезе от ситуацията с "Пирогов"

"Радвам се, че законът за черноморското крайбрежие мина. Вярно е, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с си удържаха на думата. Браво на всички, които го подкрепиха. Все пак всички знаете, че имаме договрка за дерогацията. Тя трябва да се случи март. Всичко това е важно, за да не се вдигнат цените на горивата. Призовавам колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да не развиваме тази тема всяка седмица. Имаме ясна договрка дерогацията да се случи на 1 март. Призовавам ги, както вчера си спазиха договрката, така да спазят и тази. Ние ще гласуваме за 1 март. Всичко друго е ненужни драми, които ни се случват често напоследък. Нека си спазваме приоритетите. Сега са бюджетът и промените в Конституцията. После следват регулаторите. Там също ще е сложно. Нещата трябва да се движат систематично и точно", завърши Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3580 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
До Стоянов

2023.12.07 | 15:20

8
нема ли член в закона за предписание за лечение на фолк дрогерите по заведения за луди хора с нисък морал отглеждащи деца?

2023.12.07 | 13:36

2
ПРОРУСКИТЕ ПАРТИ ГЕРБ И ДПС!

2023.12.07 | 13:37

7
ПРОРУСКИТЕ ПАРТИ ГЕРБ И ДПС!

2023.12.07 | 13:37

6
ПРОРУСКИТЕ ПАРТИ ГЕРБ И ДПС!

2023.12.07 | 13:37

4
ПРОРУСКИТЕ ПАРТИ ГЕРБ И ДПС!

2023.12.07 | 13:37

3
ПРОРУСКИТЕ ПАРТИ ГЕРБ И ДПС!
пп спермите

2023.12.07 | 13:22

1
анус ти се н а е ба с дпс

2023.12.07 | 13:37

5
АНУС Е МАЙКА ТИ ПРОСТА МУТРЕНСКА

Добави коментар

Водещи новини