Костадинов посочи най-големите противници за влизането на България в Шенген

  • 06 декември 2023 16:27

  • 1650
  • 5
Костадинов посочи най-големите противници за влизането на България в Шенген
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Най-големите противници за влизането на България в Шенген са партии, които са политически партньори на управляващите три формации в българското правителство". Това коментира пред журналисти в парламента Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, лидер и председател на ПГ "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Костадинов визира действията на Европейската народна партия (ЕНП) и Алиансът на либералите в Европейския парламент. Костадинов посочи, че ЕНП са партньорска организация на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДСБ в управляващата коалиция, а в Нидерландия, партията на Марк Рюте си партнира с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". 

"Нашите лицемери, обяснявайки как не са ни допускали в Шенген, забравят да кажат, че това го правят техните така наречени партньори", каза Костадинов и добави, че политическите формации, които участват в управлението на България, нямат партньори, а "господари".  

Относно предстоящото гласуване в пленарна зала на предложението за отпадане на дерогацията от 1 януари догодина, Костадинов посочи, че колкото по-късно тази точка бъде гласувана, толкова по-добре. 

Скандал: Зам.-шефката на НС обвини Ананиев в сексизъм, той се възмути

"Ние нямаме алтернатива на вноса на руски петрол", заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". По думите му страната ни имала много голям проблем с доставката на какъвто и да било петрол, различен от руския.

Той отбеляза още, че никой не коментирал въпроса свързан с решението на Турция да увеличи таксите за преминаване през Босфора. 
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1650 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хай

2023.12.06 | 16:44

1
Да върви на майнатаси този проклет шенген

2023.12.06 | 17:56

5
Да върви на майка ти у шундата олигофрен

2023.12.06 | 17:55

4
Мръсен долен отвратителен комунистически помияр на майка ти у шундата червена

2023.12.06 | 17:28

3
кои са шенгенските партньори на костя?
Сандокан

2023.12.06 | 17:21

2
Гнусния псевдопатриот мужишка бълга е много смешен крепостен селянин.

Добави коментар

Водещи новини