Отмениха заседанието на бюджетна комисия заради липса на кворум

  • 05 декември 2023 12:14

  • 1060
  • 1
©
Слушай новината Слушай новината

Заседанието на парламентарната комисия по бюджет и финанси, на което трябваше да се гледат промените в данъчните закони бе отменено поради липса на кворум. Депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не влязоха в зала, а тези от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с излязоха и председателят на комисията Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на бе принуден да отложи заседанието. 

"Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на каза, че ще дойде на заседанието след 13.30 - 14.00 часа, но няма нужния кворум. Предстоят ни сериозни неща да обсъждаме и не е нужно да ги обсъждаме в състав аз, ти, аз и той. Трябва да бъдем всички тук и да обсъждаме. Не знам какви са причините, ще ви информирам допълнително. Извинявам се на всички, но днес няма да има заседание", обяви Цонев.  

Предстои решаваща седмица за предложенията на Асен Василев

В 13.00 часа от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще дадат брифинг в парламента, на който се очаква да разяснят защо днес не присъстваха на заседанието на бюджетната комисия. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1060 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.05 | 13:09

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини