Нинова: В бюджета липсват политики, няма как да го подкрепим

  • 28 ноември 2023 17:59

  • 989
  • 7
Нинова: В бюджета липсват политики, няма как да го подкрепим
© Кадър: БТВ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма как да подкрепи бюджета за 2024 г., защото в този бюджет няма политика, няма нищо. Да, има с над 1 млрд. лева повече за здравеопазването, но какво променя това? Здравноосигурените лица ще спрат ли да си доплащат в болниците; болниците ще спрат ли да бъдат търговски дружества? Нищо не се променя, този бюджет не променя модела. Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

По темата с избора на председател на Столичния общински съвет Нинова посочи, че има три варианта за действие.

Първият е принципен и това е да бъде избран най-възрастният общински съветник за председател, в момента не знам кой е той. Вторият вариант е безпринципният, който имам усещането, че наблюдаваме, а именно със скрити договорки. И третият вариант, радикалният, е нови избори за общински съветници. При всички положения трябва да се вземат бързи оперативни решения, коментира Нинова и допълни, че от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е няма да подкрепят кандидатурата на Борис Бонев.

Лидерът на социалстите внесе и повече яснота около новия лявоцентристки патриотичен фронт с участието на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и още 16 формации. По думите на Нинова в новата коалиция ще има партии, които споделят обща идеология.

НС прие на първо четене бюджет 2024, Асен Василев: С този бюджет искаме България да се придвижи напред по доходи, няма да се продава държавна земя

В нея обаче няма да влезе „Левицата!“, тъй като Нинова обясни, че през цялата кампания формацията е работила срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

„Левицата!“ не е поканена в този съюз. Левицата в почти цялата страна на тези избори работи срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – издигане на паралелни кандидати, които са членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, разцепление на структури на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Играха грубо срещу нас“, разкри Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Владимир Василев
989 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.11.28 | 22:59

7
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpа), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук------>> gg.gg/blumag
totyy

2023.11.28 | 19:41

6
ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ РАЗБРА ЧЕ НИКОЙ НЕ И ИСКА ПОДКРЕПАТА !!! ОЩЕ СИ МИСЛИ чЕ УЧАСТВА ВЪВ ОПРАВЛЕНИЕТО !!!
jorj

2023.11.28 | 18:55

5
Червена плесен, трябва да я унищожим с песен!
Ленчето

2023.11.28 | 18:25

4
Ше го подкрепиш Корни,ше го подкрепиш отзад.

2023.11.28 | 18:19

3
НИНОВА ДВА ЛЕВА НЕ МОЖЕ ДА ИСКАРА НО ОТВАРЯ УСТА КАТО ПРОСТИТУТКА ЗА СВИРКА, ГЛУПАЧКА

2023.11.28 | 18:08

2
НЕ БОЛНИЦИТЕ НЯМА ДА СПРАТ ДА БЪДАТ ТЪГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ЗА ДА ГИ ИЗТОЧИТЕ

2023.11.28 | 18:07

1
БРАВО НА АСЕН ВАСИЛЕВ! ДА ГО ДУХАТ САБОТЬОРИТЕ НА БЮДЖЕТА!

Добави коментар

Водещи новини