Ицо Хазарта за Пеевски: Ако заповядам след "Панорама" да има реклами, това прави ли ме шеф на БНТ?

  • 24 ноември 2023 21:30

  • 5030
  • 18
Ицо Хазарта за Пеевски: Ако заповядам след "Панорама" да има реклами, това прави ли ме шеф на БНТ?
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

България е управлявана от правителство начело с акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, покрепян от парламента от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. За коалиция трябва да има писмено споразумение. По-скоро е управление, съставено от двете най-големи политически сили, които взаимно се контролират. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо Петров, известен като Ицо ХазартаИцо ХазартаХристо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 г. в София.     Христо завършва, попитан кой управлява България в момента.

Той коментира и случилото се на протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз, проведен в София на 16 ноември, където се стигна до ескалация на напрежението и сблъсъци между протестиращи и полиция, при което имаше десетки пострадали.

Аз нямам експеритза в сектор "Сигурност". Мисля си, че съм нормален човек и като нормален човек моето мнение е такова – имаше две неща, които трябваше да направи министърът (министърът на вътрешнита работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните – б. ред) – да поздрави всички полицаи, които си свършиха работата във вечерта на протеста, и второто беше категорично да осъди садистите, които се наслаждаваха да упражняват насилие над обикновени хора. Това той не направи, заяви Петров.

Тези хора трябва да понесат отговорност - и то не да бъдат преместени от една стая в друга, а както всеки друг човек носи отговорност, когато извършва престъпление, добави той.

НС създаде комисия за полицейското насилие и прие промени в Закона за ДДС

В отговор на въпрос дали е вярно усещането, което остава у обществото, че напоследък у нас става това, което каже председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" каза, че не смята, че това е така.

Аз съм народен представител и заповядвам да има реклами след 45 минути. Това прави ли ме ваш началник? Не, просто съобщавам информация за нещо, което знам, че ще се случи, обърна се Христо Петров към водещия. Такъв е случаят. Това, че някой съобщава нещо, за което е получил информация, че ще бъде направено, не го прави началник на никого. Имал съм много разговори с хора по този повод, защото недоволстват и ме питат. Разговорът приключва, като попитам: кое гласувахме, което този човек ни нареди или накара? Събеседникът ми млъква в този момент, добави Петров.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5030 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
доган мангала

2023.11.25 | 11:31

17
ХРИСТО ТИ СИ ЕДАН ГОЛЯМА К УРВА
Бб

2023.11.25 | 06:24

13
Много просТ и ограничен,трагичен случай,падна в очите на цяла България, дано го прочетеш това!

2023.11.25 | 08:30

16
кой тва, тиквака или копейката?
Анонимен

2023.11.25 | 07:16

15
Търсим справедливост Копейкин защо се криеш зад него?

2023.11.25 | 06:51

14
И като какъв ще заповядаш като не си шеф?

2023.11.25 | 03:08

12
Ах колко си кух !
Анонимен

2023.11.25 | 00:48

11
Правилно. Нещата вървят добре. Само без глупости! Важи и за двете страни.
БРАТ ...,

2023.11.24 | 23:50

10
НИЩО ЛИИИИИИЧНО ....,НЕ СИ ЗА ТАМ БРАТЛЕ .....,ВСЕ ЕДНО ПАРЛАМЕНТА С ТЕБ ВЪТРЕ , МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ Е ДЕН ЗА БУУУБЕРИ , ДЕТО СА СБЪРКАЛИ АДРЕСА НА ПЪРВИЯ СИ КУПОНА БРАТ ...., ... .. ...АААРРЕЕЕ ...

2023.11.24 | 23:42

9
Ицо депутата, мноого тъпо парче.

2023.11.24 | 23:09

8
Ако шмъркам като Ицо Хазарта, това прави ли ме тъпанар от ПП?

Добави коментар

Водещи новини