Демерджиев: Калин Стоянов да подаде оставка, обувките на вътрешен министър не са за него

  • 21 ноември 2023 10:54

  • 1359
  • 3
Демерджиев: Калин Стоянов да подаде оставка, обувките на вътрешен министър не са за него
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Виждам, че се разплитат някои сценарии. Чак след като му се поиска оставката, министърът (Калин Стоянов) започна да говори за погром и благодарение на усилията, очевидно и неговите, бил предотвратен този погром. Очевидно е, когато в такава ситуация си на кино, означава, че нямаш никаква представа за отговорността, която носиш като министър. Това обяви бившият вътрешен министър в служебното правителство Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. по Нова нюз.

Той коментира дали е имало полицейско насилие на протеста на футболните фенове в четвъртък, и сканадала между Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните тази сутрин по Нова тв на тема чие е МВР.

"ПП-ДБ с действията си позволиха някой друг да си направи изборите, дали са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, нека да кажат тези, които са създавали правителството", добави Демерджиев. 

Словесна престрелка между Кирил Петков и вътрешния министър в ефир

Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните трябва да си подаде оставката и да понесе политическата отговорност за това, което става пет месеца, но по-големият въпрос е имали в това правителство пилот. Видяхме с каква страст Пеевски и Борисов защитиха вътрешния министър и пренесоха проблема върху министъра на спорта. Стоянов подцени обстановката", каза още бившият вътрешен министър. "Ако си беше свършил добре работата, той нямаше да е на кино", продължи Демерджиев. 

Що се отнася до филма, той обясни, че с него всъщност се е откривала "Киномания". (Става дума за филма "Уроците на Блага"). "За този министър да е на кино е по-важно от това да бъде в МС, да бъде на терен при хората, очевидно има други цели", смята предшественикът му. 

"Очевидно Денков няма правомощията, няма силите да влиее. Видяхме го с министъра на електронното управление, видяхме го и с вътрешния министър, колко ли още министри ще се осветят", попита Демерджиев.  Спред него "ще бъдем свидетели на още подобни скандали". Той е на мнение, че Денков нямало да подаде оставка. 

"За съжаление, кадрите ни върнаха в 2020-а", смята Демерджиев. Според него обувките на вътрешен министър не били за Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните. "Спрях да говоря с него, когато ми говореше едно, а правеше друго. Нямам какво да си говоря с човек, който не е последователен и не може да взима решения" заключи Демерджев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1359 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДО ДЕМЕРДЖИЕВ

2023.11.21 | 23:10

3
Ванка, не можа ли да гепиш апартамент от МВР-то. Страшна шушумига си и ти.
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.21 | 12:50

2
ПОЛИЦАИ ЗАГИНАХА ПО ТВОЕ ВРЕМЕ. ЕЕЕЙЙЙЙЙ ......СССФФФИНЯЯЯЯЯЯЯ ... ИМАЙ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО ....,ВСЕ ПАК ТЕ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ....,НЕ СА НАМИРАШ НА МАФИОТСКА СБИРКА.
ха_ха

2023.11.21 | 11:19

1
Ти пък да не и да си помисли че са теб простак

Добави коментар

Водещи новини