Ченчев: Един вот на недоверие не е само математика, той има за цел да покаже на хората нередностите

  • 16 ноември 2023 08:14

  • 278
  • 4
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

"Народното събрание взема неинформирани решения. В Комисията по отбрана, когато трябваше да се дебатира и съгласува изпразването на военните ни складове със снаряди, които уж били с изтекъл срок на годност. След това нямаше поднесен Доклад от страна на Министерство на отбраната и към ден днешен. Нито един народен представител не знае колко снаряди трябва да сме дали, изпразнени ли са складовете, какъв е срокът на годност. Това заяви заместник-председателят на ПГ на “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” Иван Ченчев в "Денят започва".

Според него това правителство не е осъществило политиките, които са били заложени.

"Един вот на недоверие не е само математика, той има за цел да покаже на хората нередностите в политическите действия. Политическите действия сочат, че при това правителство няма никакво подобрение. Мерките, които бяха зададени изобщо не бяха изпълнени, нещата, които се случиха са комични", обясни депутатът от “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България”.

Иван Ченчев (БСП): Вотът на недоверие дори закъсня

Той обясни, че от известно време искат оставката на Тодор Тагарев.

"Политиката, която Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за води, е много едностранчива и по отношение на страйкърите. Това са пропуски от страна на Министерство на отбраната", каза Ченчев.

Според Ченчев изхода от политическата криза е оформянето на националните приоритети и каузи.

"Вчера много сериозно обсъдихме проблема с демографията с представители от Европа и от офиса на господин Станишев. Там положението е катастрофално. Смятам, че това е една от националните ни каузи", уточни Иван Ченчев.

Заместник-председателят на “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” обясни при какви условие парламентарната група ще одобри бюджета на страната.

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще подкрепи нещо в бюджета на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, ако то е социално и добро. Виждаме,че в последните седмици, че ще вдигат пенсиите и заплатите, ако наистина е така, ще го подкрепим, но няма да подкрепим бюджет с такива данъци", обясни Ченчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
278 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.16 | 09:09

1
Да

2023.11.16 | 09:10

2
Чанчев грозен,бсп е най срамната продажна кремълска партия.Нее интетесно какво правите с възраждане и глупаците от итн.Просто сте калпави тъпи мушеници.

2023.11.16 | 09:29

3
Именно. Не е редно червените да сте в парламента, вместо в затвора. Не е редно копейкин да не е осъден още за прокарване на интереси на вражедрбна държава. Не е редно чорапов да не махнат. Не е редно и рязаните да са в парламента. Но вие си мерите пишките.

2023.11.16 | 11:31

4
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини