Росен Желязков разговаря с Талат Джафери

  • 14 ноември 2023 13:43

  • 686
  • 1
Росен Желязков разговаря с Талат Джафери
© НС
Слушай новината Слушай новината

България подкрепя европейската перспектива на Република Северна Македония, но настоява да впишете българите в Конституцията наравно с останалите народи.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1253

Това заяви председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети на среща с председателя на парламента на Република Северна Македония Талат Джафери в Скопие. 

Изпълнението на нашите договорености и мостовете, които трябва да изграждаме, за да вървим напред, са единствения залог и гаранция за нашето общо бъдеще, подчерта председателят на Народното събрание. Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети отбеляза, че позицията на България по развитието на двустранните отношения със Северна Македония е последователна и базирана на споделените ценности в ЕС. България няма нови условия, излизащи извън рамките на създадения механизъм, утвърден от всички държави членки на ЕС и от Скопие, подчерта председателят на Народното събрание. Той акцентира на това, че диалогът между двете законодателни институции е на високо ниво и допълни, че подхожда с разбиране към особения заряд на текущия дебат по конституционните промени в Република Северна Македония. 

Росен Желязков в РС Македония: Време е да започнем да работим за благото на нашите граждани

Председателят на българския парламент заяви, че страната ни очаква резултатни действия за превенция и борба с езика на омразата и престъпленията от омраза. За нас е много важно да имаме ефективни действия и гаранции за спазването на човешките права на българската общност, подчерта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. България е наясно, че възстановяването на доверието и изграждането на позитивна атмосфера в отношенията изискват искрения ангажимент и на двете страни, уточни той. Положителен пример в тази насока са откриването на изложбата „Сребърна Тракия“ и тристранната изложба „Требенище“, поставена в Националния археологически музей в София, посочи Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети

Ускореното завършване на проектите за транспортна свързаност в рамките на коридор VIII ще улесни контактите между хората, ще допринесе за задълбочаване на икономическата интеграция между страните ни и ще спомогне за увеличаване на колективната сигурност в южния фланг на НАТО, подчерта председателят на Народното събрание. Председателите на парламентите на България и Република Северна Македония отново потвърдиха пълната солидарност на двете страни с украинския народ и осъдиха руската агресия в Украйна.

По-късно председателите на законодателните институции на България и Република Северна Македония ще присъстват на откриването на изложбата „Сребърна Тракия“ в Археологическия музей на Република Северна Македония в Скопие, съобщиха от пресцентъра на НС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
686 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 18:55

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини