Доц. Буруджиева и доц. Чолаков (политолози) категорични: Бюджетът ще реши бъдещето на кабинета

  • 08 ноември 2023 17:55

  • 1734
  • 5
Доц. Буруджиева и доц. Чолаков (политолози) категорични: Бюджетът ще реши бъдещето на кабинета
© NOVA NEWS

Едни ясно поети ангажименти от двете страни ще укрепят правителството. Аз намирам за добро предложението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се седне на масата за преговри. Днес той каза, че има неизпълнение на ангажименти, а не толкова, че иска министри. Идеята му е да се седне и да се предоговори некоалиционното споразумение, като там вече се поемат ясни ангажименти. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът доц. Татяна Буруджиева, кояро коментира последните политически събития в страната. Заедно с нея гост в студиото беше и колегата ѝ доц. Петър Чолаков. "Има опит от страна на Борисов да каже, че има неизпълнени ангажименти, но има и другата страна, че иска повече лостове в изпълнителната власт. Притесненията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са около бюджета. Точно бюджетът ще покаже дали сглобката ще продължи да съществува. Днес Борисов повтори няколко пъти, че не иска нови заеми и предупреди Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на", каза политологът Чолаков.  

Бойко Борисов: Явно "сглобката" и механизмът на управление трябва да се предоговарят

"Резултатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са много добри в страната. Това дава самочувствие на Борисов да говори, както го направи днес. Много е важно да видим как ще започнат работа новите кметове и общински съвети. Колкото повече наближава времето за ротация, толкова повече ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да искат да се вкарат в един капан, заложен им бюджета. Няма как те да имат само един министър-председател и нито един министър, а да носят отговорност. Аз не мога да си представя ротация, при която ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в поемат властта и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на остава финансов министър. Също така не мога да си представя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и ПП да се откажат от поста на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Факт е, че разковничето за бъдещето на правителството ще бъдат бюджета и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на", категорична бе доц. Буруджиева. 

"За мен резултатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са очарователни. ПП-ДБ пък са четвърта политическа сила на база резултатите, но се представиха силно в София и Варна. Никой от партньорите в сглобката нямаше решителна победа на местните избори, с която да натрие носа на другия. Възможността да си извиват ръцете е почти невъзможна. За мен даже добавиха нови болтове към сглобката и има малко повече стабилност. Разбира се това некоалиционно правителство винаги може да падне и мнозинството е много крехко. Ако трябва да разсъждаваме рационално, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на трябва да остане финансов министър, за да има приемственост. За мен обаче това няма да се случи. За да остане сглобката, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще искат да имат техен финансов министър, който да е бюджетар. Оставката на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, за мен също е свързана с бюджета. За мен ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с едва ли ще рискува да влезе директно в изпълнителната власт. Това беше казано и от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. За мен оставката на Карадайъ показва по-скоро, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да иска събаряне на сглобката и влизане директно в изпълнителната власт. Но има и вероятност ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да поиска малко повече власт в определени сектори, като това ще стане чрез по-силна критика на правителството. Аз лично за себе си нямам правилното обяснение за оставката на Карадайъ. За мен Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е малко вероятно да бъде новият лидер на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това е заради санкциите по "Магнитски". Това ще е лош знак към нашите партньори. Шансовете на внесения вот на недоверие са нулеви", обяви от своя страна доц. Чолаков.  

Карадайъ подаде оставка като лидер на ДПС, Доган поема партията

"За мен оставката на Карадайъ не беше огромна изненада. В последните 2-3 години ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се разклати. И на тези избори се видя, че търпят някои загуби. По-интересно е кой ще е новият председател на партията. За мен ще се тества дали Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на може да стане председател, защото това ще е революция - първият етнически българин начело на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. За мен ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще са стожер на кабинета и няма да правят опити да го свалят. Внесеният днес вот на недоверие няма как да мине. Той е по всичкология. Не може да искаш вот на недоверие по теми, по които можеш да искаш вотове в следващите три години. Мотивите са един тюрлю гювеч. За мен дебатите по този вот другата седмица дори могат да попречат на членството ни в Шенген", категорична бе Татяна Буруджиева. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1734 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.08 | 20:35

2
Ми прави са подлогите, трябва правилно да се разпредели кражбата между зглобкаджиите от дпс, простите киртаци и тъпите тиквета.

2023.11.08 | 22:30

5
За доганя най много трябва да се даде.

2023.11.08 | 21:55

4
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/medik

2023.11.08 | 18:21

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/medik

2023.11.08 | 21:51

3
не

Добави коментар

Водещи новини