Мария Габриел с обръщение за Европейския ден за борба с трафика на хора

  • 18 октомври 2023 13:49

  • 690
  • 0
Мария Габриел с обръщение за Европейския ден за борба с трафика на хора
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Днешният Европейски ден за борба с трафика на хора ни напомня, че трябва да продължим обединени и с неотслабващи усилия по пътя за изкореняването му. Това написа вицепремиерът и външен министър Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова във Facebook.

Днешният Европейски ден за борба с трафика на хора ни напомня, че трябва да продължим обединени и с неотслабващи усилия по пътя за изкореняването му. 

Откриха лодка с 38 мигранти и един мъртъв мъж край о. Лесбос

Трафикът на хора е тежко престъпление против личността, личната свобода и достойнството на човека. Той продължава да бъде сериозна заплаха в ЕС въпреки постигнатия през последните години напредък. 

Затова трябва да имаме сетива, да „видим“ невидимите и да останем ангажирани. Заедно трябва да продължим да се противопоставяме на това явление, гарантирайки правата на човека, защитавайки жертвите, подкрепяйки оцелелите и преследвайки извършителите.

Днешният Европейски ден за борба с трафика на хора ни напомня, че трябва да продължим обединени и с неотслабващи усилия...

Posted by Mariya Gabriel on Tuesday, October 17, 2023

Последвайте канала на

Радина Лазарова
690 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини