Борисов: Ако спечелим изборите, ще върнем това, което се загуби в държавата

  • 06 октомври 2023 18:09

  • 3324
  • 39
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г представи кандидатите за кметове на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в община Ловеч на предстоящите местни избори.

„Този път нещата зависят от вас, уважаеми кметове. Ако се представите добре и победим на изборите, ще можем да върнем и това, което се загуби в държавата. Зали, градинки, площадки, ВиК – нищо няма да се случи, защото пари в държавата няма. 3% дефицит”, заяви Борисов.

Той подчерта: „Когато тръгнахме преди три години, оставихме над милиард в отделна сметка за ВиК, за такива като вас. Аз съм добър стопанин, за всеки град мога да кажа какво съм правил с правителството и с моя екип. Може да сравните тогава с последните три години.”

„Всичко направихме за Троян. Какво стана със санирането? Най-социалната политика, водена у нас. И това съсипаха. Над 3000 блока сме санирали с Нанко. Какво стана? Какво направихме българите тези три години? Доведохме тези хора, сега къде ви е „Хемус”?”, попита той.

„Сега ще ви бръкнат в джобовете, ще ви индексират цените и ще се сетите къде е Бойко. Щеше да е готово”, ядоса се той.

„На никой нищо не му липсва. Няма протести, няма нищо. Представяте ли си да се бях изтъпанил преди три години и да кажа, че ще има завод за автомобили – сега щяхте да ми се смеете. Влагал съм сърце и душа във всяко едно нещо. Имахме визия за целия регион. Нормалното ни поведение е бившето раздвоение на личността. Цяла сутрин до следобяд с Кирил Петков, с Христо Иванов, правим планове, конституция. Тях общините не ги интересуват”, каза още той.

„Забранявам да казвате лоши неща за Корнелия, освен за името ѝ”, пошегува се той по повод кметицата на Ловеч Корнелия Маринова.

„Дадем ли добър резултат, ще си говорим с колегите и ще имаме повече тежест. Народът ще е препотвърдил, за пореден път, какво правим ние”, заяви Борисов. "На ръба сме да можем следващите 1-2 години да спасяваме."

"2019 г. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в управляваше и донесе стабилност в страната. След края на третото правителство на г-н Борисов настана пълен застой. Спряха „Хемус”, имаше застой в област Ловеч. Обещаваха се заетост, заводи, а получихме спиране на проектите и инвестициите, днес и воден режим в Ловеч и Плевен, може и тока да спрат", заяви Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Борисов в Пазарджик: Финансите на държавата са в трагично състояние

"В Ловеч през последните мандати се случиха нелоши неща. Проектите обаче може би не бяха онези, които ловчанлии желаха, трябва да бъдем самокритични", допълни той.

Валентина Недялкова, кандидатът на партията за кмет на Ловеч, заяви: „Аз съм единственото ново лице тук и е огромна чест и отговорност да съм сред толкова успели хора. Благодаря за доверието. Работила съм много, но в различни качества. Едва сега приех предложението да участвам като кандидат-кмет.” 

„Ловеч е моят град. Оценявам направеното от хората преди нас, но смятам, че има много несвършена работа, за която е необходима решителност. Имаме нужда от заетост, инвестиции, сигурни работни места, качествено образование, спорт”, допълни тя.

Мадлена Бояджиева, кмет на Тетевен, отбеляза направеното в предходните 8 години на нейното управление в града. Кметът на Луковит Иван Грънчаров заяви, че иска да покаже, че трябва промяна. „Направете така, че да бъдем каквито сме – победители, да сме не само кметове, но и мнозинство в общинските съвети.”

Кметът на община Угърчин Станимир Петков заяви: „Благодарение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направихме чудеса – детски площадки във всяко населено място, фитнес център, футболни игрища, рехабилитирали сме детските градини.”

Кметът на Априлци Тихомир Кукенси обърна внимание на необходимостта от канализация в града и помоли държавата да обърне внимание на малките населени места. Представен бе и кандидат-кметът за Троян Емилиан Евтимов. Представени бяха и кметът на Ябланица Найден Найденов и кметът на Летница Красимир Джонев.

"Този път си зависи само от вас и е за вас", завърши срещата Борисов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
3324 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
Niki2

2023.10.07 | 05:03

39
Скрий се и не се показвай повече на хоризонта!
!!!

2023.10.07 | 02:29

38
Той ги бил ПРЕДСТАВИЛ !!!???? А бе,какви БЪЛГАРИ са тези,че се ОСТАВЯТ в РЪЦЕТЕ на ЕДИН ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК и КРАДЕЦ да се ГАВРИ с тях ???? До КОГА бе,БЪЛГАРИ ????
Lissa

2023.10.07 | 01:35

37
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.10.07 | 00:54

36
Да ти е.ба п.ичката майчина у б.оклука !
worlok

2023.10.07 | 00:34

35
koe shte varnesh kradenoto li ...hahaha maitap li e...20 godini kradesh ...
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2023.10.06 | 23:56

29
ЛЮЛЯК, ПАК СИ НАДЖАСАЛ СПАМ...В САЙТА...., ... МУУХЛЮЮ ТАКЪВ .... ..
ЛЮЛЯК,

2023.10.07 | 00:34

34
ПЕДЕЕЕРРРРРАААААССССТ
ЛЮЛЯК,

2023.10.07 | 00:33

33
СПАМАДЖИЯ ГРРРООООЗЕЕЕЕЕН, ГРРРОЗЕН МААНГАААЛ ГГРОООЗЕЕЕЕЕЕЕН
ЛЮЛЯК,

2023.10.07 | 00:32

32
СПАМАДЖИЯ ГРРРООООЗЕЕЕЕЕН
43

2023.10.06 | 23:58

30
, . ЛЮЛЯК....ИДИИЍОТИ СПАМАДЖИЯ ..... ДОООЛЕН МММРЪЪЪСЕЕЕН

2023.10.06 | 23:54

28
Искате ли луд секс за 2-3 часа, силна ерекция, дълго време без свършване и увеличаване на размера на пениса?! Сега е възможно и безопасно! Прочетете сами ------>> mub.me/xalfa

2023.10.06 | 23:11

27
Тиквата набучена на заострн кол на площада в Банкя, че да ти плюят хората в сурата поне седмица, докато се вмиришеш, изрод нещастен продажен и крадлив!!!

2023.10.06 | 23:11

26
Тиквата набучена на заострн кол на площада в Банкя, че да ти плюят хората в сурата поне седмица, докато се вмиришеш, изрод нещастен продажен и крадлив!!!

Добави коментар

Водещи новини