Борисов в Пазарджик: Финансите на държавата са в трагично състояние

  • 05 октомври 2023 18:33

  • 3619
  • 0
© Фейсбук

В Пазарджик лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов представи кандидатите за кметове на партията в областта.

Кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в региона посрещнаха Борисов с аплодисменти. Те го увериха, че работят за подобряване на живота в управляваните от тях общини.

Трябва да победим убедително. Убеден съм, че сме на правилен път, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов.

През годините сме се отнасяли към кметовете еднакво, без значение от коя партия са. И сега, като се видим, се отнасят с носталгия към това време, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

За всяко нещо, за което сме говорили, го правим. За всеки град в областта сме направили нещо, което му е важно - навсякъде училища, детски градини, пътища, добави той.

Бойко Борисов от Пловдив: Хората си направиха изводите, много се разминаваме с ПП-ДБ

През годините строихме много неща и същевременно държахме бюджетите на излишък, отбеляза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Виждам оптимизъм във вас, но той не може да бъде подхранен от нас. Финансите на държавата са в трагично състояние. Три години хаос, който българите сами си причиниха. Всички еврофондове работеха, а сега от 3 г. фондовете са спрени. Всичко, което се прави, се прави с парите, което оставихме. Едно нещо да са направили нашите колеги? Освен да спрат Околовръстното на Пазарджик? Щеше да го има, но го спряха – откраднаха парите, посочи Борисов.

Няма да има и саниране. За това сме си виновни всички българи. Трябва да се питате какво си причинихме ние преди 3 г. Моля само да не направите в градовете това, което направихте в държавата, добави той.

Можем да направим нещата по-добре. Ако загубим изборите, в градовете ще стане много зле. Между това избирате в момента. Само от вас зависи, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3619 0

Свързани новини

Водещи новини