Нинова: С какви очи нарушавате Конституцията. Кого лъжете?

  • 06 октомври 2023 11:10

  • 1558
  • 2
Нинова: С какви очи нарушавате Конституцията. Кого лъжете?
©
Слушай новината Слушай новината

"2/3 от хората, разбиращи от Констутицията ясно казват, че това е работа на Великото народно събрание, а не на този парламент. С какви очи тръгвате да нарушавате Конституция. Кого лъжете, каква е тази игра на думи. Ще направите още по-голям хаос от този, който създадохте досега".

Това заяви в Народното събрание лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"По съдебната реформа тръгвате с фалстарт, защото не е ваша работа", добави тя.

Христо Иванов: Няма война срещу прокуратурата, а загриженост

"Искам да ви питам, господа, какъв консенсус ще намерите с прокуратурата, която казва слдното: "Демонтирането, което предлагате ще е в тежък ущърб и ние прокурорите сме силно възмутени. Неминуемо ще се увеличат случаите на корупция".

"Това, което предлагате, няма елемент на обществен договор, защото никой не го приема. Защо продължавате с тази юридическа неграмотност и естествено нито един глас от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" за вас", категорична беше Нинова.

После се спря на текста за националния празник и призова вносителите, и най-вече лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, да дойде и да каже, че между първо и второ четене ще бъде оттеглен.

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обърна внимание, че работата на едно служебно правителство не зависи от неговия премиер, а от неговите правомощия.

"Истинското решение е, че правомощията на служебния кабинет се определят със специален закон и тогава да седнем и да обсъдим. Това, което сега правите е имитация", заяви още Нинова.  

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1558 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.07 | 11:00

2
Лелче, бегай легай! Още две три явявания на избори и ще сте под 4-те процента. Сбогом!
ТЯ СЕ ГРИЖИ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ НИЩО

2023.10.06 | 12:09

1
ПОГЛЕДНЕТЕ Я НА СНИМКАТА! с какви черни торби е под очите. Това е от препиване и преяждане. Нинова: С какви очи нарушавате Конституцията. Кого лъжете? ОЧИТЕ И СА ЧЕВЕНИ! ТЯ СЕ ГРИЖИ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ НИЩО

Добави коментар

Водещи новини