Социолог прогнозира трудна победа на ГЕРБ на президентските избори

  • 23 юни 2011 09:02

  • 1804
  • 1
Социолог прогнозира трудна победа на ГЕРБ на президентските избори
© Булфото

За първи път неодобрението към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпреварва одобрението, макар и с малко, добави Павлов пред БНР.

 
"Кандидатът на партия ГЕРБ най-вероятно ще стигне до балотаж и то ще води пред втория. Кой ще бъде втория обаче - дали Меглена Кунева или кандидатът на БСП, ще повлияе на особеността на балотажа. Но ако балотажът е между ГЕРБ и БСП, победата на ГЕРБ ще е доста по-лека. Неодобрението вече изпреварва одобрението, но то е съвсем малки стойности. Наистина за първи път откакто е премиер неодобрението изпреварва, макар и с малко. Росен Плевнелиев продължава да има одобрението като най-добре работещ министър", обясни Юлий Павлов.
 
Центърът за анализи и маркетинг ще представи по-късно днес обществените нагласи към управлението и нагласите за предстоящите избори.

Последвайте канала на

1804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Главен социолог

2011.10.18 | 22:34

1
Кунева и Плевнелиев - на балотаж. Следващ президент- Кунева. Избирателна активност - 62,53 процента. АМИН. Защо ли? Ами много просто. Баба Ванга ( лека и пръст) така каза. А както всички знаем тя не вождаше много надалеч в бъдещето. АМИН.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини