Политологът доц. Чолаков: Явно управляващите няма да играят монолитно срещу президента

  • 21 септември 2023 17:38

  • 1165
  • 1
Политологът доц. Чолаков: Явно управляващите няма да играят монолитно срещу президента
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Случващото се показва, че управляващата коалиция няма да играе монолитно срещу президента Радев. ГЕРБ и ДПС казаха, че сега не е време да се реформират службите, а от ПП-ДБ не спират да повтарят, че службите са пълни с хора на президента. Това е моят прочит. Все пак това е засега, защото Бойко Борисов често си мени мнението. Ще има някакви реформи, но те няма да са така радикални и така да орежат правомощията на президента. Нямам информация дали ген. Атанасов се е прицелил в някой ръководен пост в службите и не мога да коментирам. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът доц. Петър Чолаков, който коментира споровете в "сглобката" относно реформирането на службите. 

Делян Пеевски за спецслужбите: Промени, сливания – след като войната приключи

"Акад. Денков е опаковката на това управление, но отвътре изскачат Борисов и Пеевски. За мен г-н Пеевски се е превърнал в говорител и пиар на това правителство. Това може би има за цел да нанесе щети на ПП-ДБ. Избирателите им със сигурност са стресирани от факта, че се управлява с Пеевски и Борисов. ДПС и ГЕРБ няма да нанесат щета на себе си с участието в управлението, докато това не важи за ПП-ДБ. ДПС правилно са подготвили стратегията си и изтикват напред Пеевски. Целта е нанасяна на щети на ПП-ДБ", категоричен бе той.  

Борисов подкрепя ген. Атанасов "за каквото пожелае", за столичен кмет подготвил "нестандартно решение"

"Кметският пост в София е много важен. Днес чухме от Борисов, че ще направи нестандартно предложение за кмет. Може някой народен певец да издигне, казвам го в кръга на шегата. Според мен ще има битка за кметския пост в София и ГЕРБ трябва да са луди, за да оставят София", коментира местните избори политологът. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1165 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.21 | 18:08

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини