Политологът доц. Чолаков: Борисов надхитри ПП-ДБ, юли най-вероятно отиваме на нови избори

  • 03 май 2023 17:40

  • 3810
  • 14
Политологът доц. Чолаков: Борисов надхитри ПП-ДБ, юли най-вероятно отиваме на нови избори
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Най-вероятно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е започнал неофициални разговори с БСП и ДПС отдавна. Днес видяхме поредния голям спектакъл от Борисов. Искам да успокоя зрителите, че бюджет ще бъде приет и Борисов се опитва да плаши с тази тема. За мен след днешното развитие на събитията най-вероятно отиваме на нови предсрочни избори юли месец. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът доц. Петър Чолаков, който коментира днешните изказвания на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в парламента, че проектокабинетът и управленската програма на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП - ДБ) не ги удовлетворяват и започват разговори с другите партии.  

Борисов: Няма да правим коалиция с ПП, но ще приложим тяхната коварна хватка, пък да видим

"Борисов надхитри партиите на промяната, които седнаха на масата за преговори с човек, който преди година арестуваха. ПП - ДБ допуснаха една много сериозна тактическа грешка - отговориха на предизвикателството на Борисов да представят правителство, преди ГЕРБ да е направила това. ПП - ДБ се върза на този блъф на Борисов. Според мен ПП - ДБ въобще не трябваше да води преговори за правителство сега. Трябваше да изчакат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да си обяви правителството и тогава да се водят разговори и да се разсъждава. Не трябваше да се разкриват картите преди това да са направили от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Защо избързаха? Това показва на широката публика, че Борисов диктува събитията. Не трябваше да бързат и вчера да представят проектокабинет", добави той.  

ГЕРБ - СДС разкритикуваха остро управленската програма на ПП - ДБ, започват срещи с другите партии

"Относно мълчанието на ДБ - за мен това е най-умната стратегия. Христо Иванов си запазва картите и шансовете с това мълчание. Появиха се слухове, че той е бил готов да подкрепи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с първия мандат, но аз не мисля така, защото това ще отблъсне много избиратели от ДБ. За мен Борисов никога не е искал да съставя сериозно редовен кабинет и се е готвил за предсрочни избори", каза още доц. Чолаков. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3810 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
☠️✋Teмeнyжka Пeтkoвa✌️☠️

2023.05.04 | 06:33

14
☞✋...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa Боко-Бългaроубиецa и CEMETO мy до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh ☞☢️Eтo я игpaтa: Цигaн-Бoko-Гoмнoтo пpeцakвa Цигaн-Фърчил, дaвa Boeннoтo миниcтepcтвo нa Kypнeлъ, тaka oвлaдявa изцялo дъpжaвaтa, и cтaвa eднoличeн диkтaтop-бoлшeвиk!☢️: 350.my/Ehwo6Bva

2023.05.03 | 21:37

13
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.05.03 | 18:02

2
Отивайте аз бях до тук с гласуването

2023.05.03 | 20:46

12
Който не гласува да пукне.

2023.05.03 | 18:19

5
умна си все ено си расла у зайчарнико сред бостаня, ще оставиш тиквено-депесарската сган да ти харчи данъците :)

2023.05.03 | 18:19

4
Охо аз отдавна приключих....да гласуват балъците...не виждате ли черни правят на маймуни

2023.05.03 | 19:44

9
Аз гласувах за ПП и жестоко съжалявам. Не харесвам ГЕРБ и Бойко но трябва да призная, че са единствената алтернатива. На следващите избори ще гласувам за тях.

2023.05.03 | 20:45

11
9 еб…си майката,тези са изтъркани номера дати еб майката.

2023.05.03 | 20:44

10
НИЩО НЕГИЕ НАДХИТРИЛ,ТЕ ПРОСТО СЕ ОТЧЕТОХА ПРЕД НАРОДА.ТЕ НЕСЕ ЗАНИМАВАТ СЪС МАМУНДЖУЛУЦИ КАТО ТИКВОЧА….

2023.05.03 | 18:53

8
И глупавите пожарникари от БКП знаят номера
????

2023.05.03 | 18:39

7
"Другарю-доцент",знаете ли КОЛКО "доценти"има в България ?
Емѝ...

2023.05.03 | 18:01

1
С какво ги "надхитри", с това, че осигури още половин година кабинет на руската проститутка Радев, против чиито политики ГЕРБ уж бил?

2023.05.03 | 18:23

6
точно.

2023.05.03 | 18:06

3
Къде го видя това надхитряне?

Добави коментар

Водещи новини