Йорданка Фандъкова: Имам още месец и половина тежка работа, трябва да придвижа проектите на София

  • 12 септември 2023 17:35

  • 1793
  • 13
Йорданка Фандъкова: Имам още месец и половина тежка работа, трябва да придвижа проектите на София
© Кадър: Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Целта ни е да предложим нови подготвени хора. Спорове няма, има варианти. Със сигурност ще има силна кандидатура за кмет на София. Нека приключи обсъждането, ще вземем своето решение и ще го обявим. Всички номинирани са опитни, познават добре проблемите на града и знаят решенията. Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в предаването „Денят на живо” по Нова нюз.

Освен кметът, не по-малко важни са и кандидатите за общински съветници. Кметът взима решенията, но е важен екипът, в който работи. В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имаме достатъчно подготвени хора, които да предложим, подчерта тя.

На въпрос дали ще подкрепят кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София, Фандъкова заяви: „Проф. Вили Лилков обяви своята кандидатура. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще има своя силна кандидатура, която ще продължи да решава проблемите на града. Бих препоръчала да е човек, който познава проблемите на града, знае решенията и продължава промяната на града”.

Васил Терзиев: Започваме борбата с корупцията от първия ден

Имам още месец и половина тежка работа. Трябва да придвижа проектите на София, някои от които са на финалната права, изтъкна градоначалникът на столицата.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска призна, че е притеснена за бюджета на града, заради заявките на общински съветници от някои групи в СОС, че няма да го подкрепят. „Ситуацията е необичайна, голяма част от проектите се работят, някои са на финала. Да не се приеме бюджет би означавало да се блокират проектите, да не могат да започнат работа новите яслени групи, няма да има средства за заплати на персонала, както и за храната на децата. Надявам се, че парламентарните групи ще преразгледат тези си намерения". Тя изтъкна, че това не е бюджетът на Фандъкова, а и за следващата година. "Надявам се работата за София да не стане заложник на партиите", посочи тя.

„Построихме 144 нови сгради, строят се 22 нови сгради на детски градини в София. 10 нови градини ще бъдат завършени до края на годината, а останалите до края на другата година. Строителството на градини не бива да спира, София се развива, тя е притегателна за младите хора”, каза още Фандъкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1793 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2023.09.12 | 20:16

13
КРАДИ КРАДИ, следващият кмет и той ще е с фалшиви гласове, вече на всички е ясно, че всичко е лъжа и измама, всичко е нагласено и маниполирано

2023.09.12 | 19:55

12
А следващият кмет ще ги спре, защото той само толкова си може.
Няма как да си евроатлантик и да не си педepacт

2023.09.12 | 19:19

8
МНОГО МИ ХАРЕСВА КАК КУPBИТЕ НА ГЕРБ И ПП-ДГБТ СЕ КАРАТ ТУК В САЙТА.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.12 | 17:49

2
МАРШ ОБРАТНО В САМОКОВ МА, СЕЛСКА ПРОСТИТУТКО.
ШИБАЛ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ

2023.09.12 | 19:17

7
ТОЯ МАЛОУМЕН ПУБЕР НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА. ДОРИ КОГАТО ВЕЧЕ ЩЕ ИМА, ТОЙ ЖИВЕЕ НЯКЪДЕ ПО CEЛАТА И НЕ МОЖЕ ДА ДАВА МНЕНИЕ ЗА КМЕТА НА СОФИЯ. ТАКА ЧЕ МОЖЕ САМО ДА ГО ДУХА, ГЕЙБЕРСКО-ДЕПЕСАРСКАТА КУPBA.
ТИ ,..

2023.09.12 | 18:53

5
ШИЗОФРЕННА ФАЗА КРЕМЪЛ ЛИ ИМАШ ..., ПЕЕДАААЛ....,А:;!??

2023.09.12 | 18:21

4
Когато и да се разкараш е късно селянко крадлива...

2023.09.12 | 18:18

3
Много се обикаля с колите в Младост, не ги измислихте тези пътища.
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.12 | 17:49

1
ТАЯ КОГАТО И ДА Я ПРАТЯТ ДА ЛЕЖИ ПРИСЪДАТА В СЛИВЕН, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.

Добави коментар

Водещи новини