Владислав Панев (ПП-ДБ): В "сглобката" се работи трудно

  • 08 септември 2023 17:50

  • 907
  • 4
Владислав Панев (ПП-ДБ): В "сглобката" се работи трудно
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Предстои да приемем много важни закони в парламента. Има си програма, която трябва да се изпълнява. Аз лично не мисля, че тази програма не е амбициозна и не се чувствам комфортно. За мен това е програма минимум, но към момента това са възможностите. 

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Владислав Панев, който коментира отношенията в управляващото мнозинство. 

"Не мога да прогнозирам колко ще издържи "сглобката". Трудно се работи в парламента. Пазарлъците не винаги вървят на принципна основа, но пак ще повторя, че това е положението в момента и няма какво друго да се направи", добави той.  

Атанасова: Доверието между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се гради трудно

"Трагедията по морето се дължи на съчетание на два фактора. Ясно е, че климатичните аномалии носят вина. Другият фактор е презастрояването, особено в Царево. Законодателството има значение в този проблем, но не всички общини все още имат устройствен план. Това води до такива бедствия, защото се дават разрешения за строеж, където не трябва да се строи. Това важи за цялата страна. Трябва да има контрол върху строежите, както и върху състоянието на язовирните стени. Трябва да се мисли за превенция на тези беди", обяви Панев по повод наводненията по Южното Черноморие. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
907 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Васето

2023.09.08 | 19:00

4
Нормално! Всеки иска да краде, пък няма за всички
Трън

2023.09.08 | 18:36

3
ти и всички от управлението сте виновни докато вие си щраквате с пръсти народа гладува и знаеш ли пожелавам на теб и всички твой близки да гладуват и за парче хляб.
Анонимен

2023.09.08 | 18:15

2
Без "сглобката" не се работи въобще.

2023.09.08 | 18:13

1
мазен и гаден

Добави коментар

Водещи новини