Фермер от СДС може да смени Рашидов в НС

  • 09 август 2023 12:32

  • 2475
  • 5
Фермер от СДС може да смени Рашидов в НС
© Булфото (архив)

Йордан Кръстанов, представен като икономист и фермер на сайта на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на - Пловдив, може да заеме мястото на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко в Народното събрание, след като той обяви отказа си от депутатското място и оттеглянето от политиката.

За да напусне Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко Народното събрание, оставката му трябва да бъде гласувана от депутатите през следващата парламентарна сесия от началото на септември. Тогава е краят на лятната ваканция на народните представители.

Вежди Рашидов напуска НС, ГЕРБ и политиката

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е избран за депутат от Пловдив-област, като беше начело на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в този многомандатен избирателен район. От същия МИР депутати са Иван Червенков и Младен Шишков. Шишков измести Йордан Кръстанов с преференциален вот, но отказът на Рашидов от парламента дава шанс на третия в листата Кръстанов. Ако той се откаже от мястото си, следваща в списъка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Пловдив-област е зам.-кметът в община Карлово Данка Зидарова-Люртова, пише "Дневник". 

Йордан Кръстанов досега не е бил депутат. Представен е като председател на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция и "собственик на неголяма стъклена оранжерия".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2475 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.08.09 | 15:03

5
СЕЛЯНИЯТА ПРЕОБЛАДАВА В МИЛИЦИОНЕРСКОТО сДС
ИВАНОВА

2023.08.09 | 13:47

4
Умните хора в парламента останаха с един по-малко. Увеличиха се лаладжиите.
Ас

2023.08.09 | 12:55

2
Едно диво прасе да сложат на негово място разлика няма да има

2023.08.09 | 12:58

3
за роднина ли лобираш?
На снимката

2023.08.09 | 12:39

1
И все пак тя се върти!

Добави коментар

Водещи новини