Вицепремиерът Мария Габриел се срещна с посланиците на България във Ватикана, в САЩ и Албания

  • 21 юли 2023 13:30

  • 374
  • 0
Вицепремиерът Мария Габриел се срещна с посланиците на България във Ватикана, в САЩ и Албания
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът и външен министър Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова имаше срещи с посланиците на България във Ватикана, САЩ и Албания. Това съобщи Габриел във Фейсбук. 

Тя проведе среща с по на България във Ватикана Богдан Паташев, като му благодари за успешния мандат. 

Стратегическият диалог със САЩ е водещ приоритет във външната ни политика, написа Габриел по повод срещата си с посланика на България във Вашингтон Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска

Мария Габриел се срещна с посланиците на Сърбия и Унгария

Вицепремиерът и външен министър се срещна още с посланика на страната ни в Албания Ивайло Киров. Тя му благодаря му за конструктивните идеи и работа по тях.

Вчера Габриел се срещна с посланиците на Сърбия и Унгария. На срещата със сръбския посланик акцент на разговорите беше стратегическата роля на иновациите и цифровизацията във външната политик.  

Акцент на срещата на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова с посланика на Унгария у нас Текла Харангозо Балажне беше културата, предава БТА.. Вицепремиерът и външен министър поздрави Балажне за награждаването ѝ с орден "Мадарски конник“ първа степен по повод приключването на мандата ѝ в България. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
374 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини