Първан Симеонов: След събирането на ПП и ГЕРБ има нужда от нов противник

  • 17 юли 2023 13:44

  • 2698
  • 0
Първан Симеонов: След събирането на ПП и ГЕРБ има нужда от нов противник
© Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

След събирането на политическите противници ПП и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, в политическото пространство има нужда от противник. Той се явява в лицето на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който няма да им остане длъжен. В средата се отваря една много голяма ниша за баланс. Това заяви изпълнителният директор на социологическа агенция "Галъп" Първан Симеонов пред "Нова нюз". 

Според него новата политическа ситуация, която ще наблюдаваме в страната е: от едната страна прозападните либерали, от другата – „Възраждане” и по средата може би ще се разположи президентът Радев като политическо присъствие. Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е конкурент на партия „Възраждане”. Доверието и недоверието към него е почти еднакво. Когато са сходни стойностите, това вече е добър атестат.

„Прозападните либерали ще долепят Радев до Путин. Дали е вярно, е друг въпрос”, обясни социологът.

Светослав Малинов: Радев обвързва патриотизма с антиевроатлантизъм

„Това правителство започва без кредит на доверие. Обикновено, когато гледаме доверието в правителството, то е ниско. Когато има нов кабинет, винаги има бонус, известен отскок. Сегашното правителство започна без обичайния отскок на доверие. През 2009 г., когато на власт дойде Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за малко доверието в кабинета беше над недоверието, което е рядък случай. По времето на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица даже беше още по-ясно изразено”, допълни Симеонов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2698 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини